فراتر از غذاپزی؛ نکاتی که آشپزان حرفه‌ای هرگز نمی‌گویند!

فراتر از غذاپزی؛ نکاتی که آشپزان حرفه‌ای هرگز نمی‌گویند!

زمان مطالعه 2 دقیقه

تاریخ انتشار:

جز توانایی در پخت انواع غذاهای ایرانی و فرنگی و فوت‌وفن پخت غذایی خوشمزه،  به‌ نظر شما یک آشپز باید چه چیزهایی بداند و به چه چیزهایی توجه کند؟

  • در حین کار به تمیزی محیط توجه کنید.

به ‌جای ‌اینکه بگذارید در حین کار، همه‌چیز روی هم جمع شوند، برای تمیزکردن سطوح و وسایلی که استفاده کرده‌اید، کمی به خودتان زمان بدهید؛ بعد از شست‌وشو و جابه‌جایی مجدد به آشپزی ادامه دهید. حتی اگر در لحظه احساس نکنید، بعدها در وقت و انرژی شما صرفه‌جویی می‌شود.

  • دستمالی کاغذی یا حوله‌ای مرطوب را زیر تختۀ برش خود قرار دهید.

این کار از حرکت و سُرخوردن تختۀ برش هنگام خردکردن جلوگیری می‌کند.

  • رسپی‌ آنلاینِ خود را چاپ کنید.

یا اگر پرینتر ندارید، یادداشت‌برداری کنید؛ زیرا قطعاً شما هم نمی‌خواهید صفحۀ گوشی‌تان پر از آرد و تخم‌مرغ یا سبزیجات شود.

  • همیشه از چاقوهای تیز استفاده کنید.

 نه‌تنها ایمن‌تر است، بلکه کار با چاقوی تیز راحت‌تر خواهد بود.

  • مواد خود را از قبل آماده کنید.

برای‌ اینکه فرآیند پخت‌وپز ساده شود و در حین کار، ‌دنبال مواد و وسایل مورد نیاز خود نگردید، میز آشپزخانۀ خود را مرتب کنید و هرآنچه به آن نیاز دارید، روی آن بچینید.

  • قبل از شروع آشپزی، برنامه‌ریزی کنید.

برای ‌اینکه همه‌چیز را به‌موقع سرو کنید، به زمان پخت و زمان انتظار غذا توجه کنید تا بدانید چه زمانی به آماده‌سازی مواد اولیه احتیاج دارید.

منابع:

وب سایت منبع

دیدگاه‌ها

(1)

زینت طاهری

محتوای جامعی بنظر نمیرسه . اون علائم چیه در ابتدای جملات؟ تقریبا میشه گفت با بی دقتی نوشته شده

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳