کربوهیدرات، یکی از سه مادۀ مغذیِ اصلی است که در اصطلاح عامیانه به آن قند میگویند. فیبر، نشاستۀ هضمشونده یا هضمنشونده و چند مادۀ کوچک دیگر هم در کربوهیدرات وجود دارند. این مواد مغذی میتوانند در کنترل دیابت و لاغری نقش مهمی داشته باشند. بنابراین، نکتهای وجود دارد: برای کمک به سلامتی، بهتر است جای مصرف مواد غذایی که فقط شیریناند، موادغذاییِ شیرینی را بخوریم که فیبر هم دارند. این تغییرات میتوانند به کاهش کالری و افزایش کیفیت تغذیهای کمک کنند.
بدن ما برای انجام فعالیتها، فکرکردن، تمرکز، انجام کارهای روزانه و هضم غذاها به انرژی کافیِ روزانه نیاز دارد؛ بنابراین بهتر است بهمیزان متعادل و کافی، از انواع کربوهیدراتها یا مواد قندی استفاده کنیم، چون نیمی از مصرف غذایی روز را باید به کربوهیدرات اختصاص بدهیم. این کار به حفظ تعادل انرژی روزانه و پشتیبانی از یک رژیم غذایی سالم کمک میکند.
منابع:
وب سایت منبعدیدگاهها
(1)سميه سادات موسوي
لایک