جز توانایی در پخت انواع غذاهای ایرانی و فرنگی و فوتوفن پخت غذایی خوشمزه، به نظر شما یک آشپز باید چه چیزهایی بداند و به چه چیزهایی توجه کند؟
- در حین کار به تمیزی محیط توجه کنید.
به جای اینکه بگذارید در حین کار، همهچیز روی هم جمع شوند، برای تمیزکردن سطوح و وسایلی که استفاده کردهاید، کمی به خودتان زمان بدهید؛ بعد از شستوشو و جابهجایی مجدد به آشپزی ادامه دهید. حتی اگر در لحظه احساس نکنید، بعدها در وقت و انرژی شما صرفهجویی میشود.
- دستمالی کاغذی یا حولهای مرطوب را زیر تختۀ برش خود قرار دهید.
این کار از حرکت و سُرخوردن تختۀ برش هنگام خردکردن جلوگیری میکند.
- رسپی آنلاینِ خود را چاپ کنید.
یا اگر پرینتر ندارید، یادداشتبرداری کنید؛ زیرا قطعاً شما هم نمیخواهید صفحۀ گوشیتان پر از آرد و تخممرغ یا سبزیجات شود.
- همیشه از چاقوهای تیز استفاده کنید.
نهتنها ایمنتر است، بلکه کار با چاقوی تیز راحتتر خواهد بود.
- مواد خود را از قبل آماده کنید.
برای اینکه فرآیند پختوپز ساده شود و در حین کار، دنبال مواد و وسایل مورد نیاز خود نگردید، میز آشپزخانۀ خود را مرتب کنید و هرآنچه به آن نیاز دارید، روی آن بچینید.
- قبل از شروع آشپزی، برنامهریزی کنید.
برای اینکه همهچیز را بهموقع سرو کنید، به زمان پخت و زمان انتظار غذا توجه کنید تا بدانید چه زمانی به آمادهسازی مواد اولیه احتیاج دارید.
منابع:
وب سایت منبعدیدگاهها
(1)زینت طاهری
محتوای جامعی بنظر نمیرسه . اون علائم چیه در ابتدای جملات؟ تقریبا میشه گفت با بی دقتی نوشته شده