راهنمای طلایی پوست‌کندن آناناس

راهنمای طلایی پوست‌کندن آناناس

زمان مطالعه 2 دقیقه

بسیاری از افراد با دیدن آناناس‌های تازه در فروشگاه، به‌دلیل نداشتن اطلاعات کافی دربارۀ روش صحیح پوست‌کندن، از خرید و آماده‌کردن آناناس اجتناب می‌کنند. با این حال، نگران نباشید! با یادگیری روشی استاندارد و ساده برای پوست‌کندن آناناس، نه‌تنها می‌توانید این ترس را از خود دور کنید، بلکه از تجربۀ لذت‌بخشِ آماده‌سازیِ این میوۀ خوشمزه نیز بهره‌مند شوید. 

لوازم ضروری

  1. چاقوی آشپزخانۀ بزرگ و تیز یا چاقوی اره‌ای؛
  2. چاقوی کوچک یا کارد میوه‌خوریِ تیز؛
  3. تختۀ برش آشپزخانه بزرگ.

گام‌به‌گامِ پوست‌کندنِ آناناس

1. آماده‌سازیِ اولیه

 آناناس را به پهلو (افقی) روی تختۀ برش قرار دهید. از چاقوی آشپزخانۀ تیز برای بریدن ته و سپس قسمت بالایی آناناس استفاده کنید تا هر دو قسمت را جدا کرده و سطحی صاف ایجاد کنید.

2. پوست‌کندن عمودی

 آناناس را به‌صورت عمودی، روی تختۀ برش قرار دهید. با استفاده از چاقو، پوست میوه را از بالا به پایین جدا کنید؛ دقت کنید که گوشت میوه تا حد امکان حفظ شود.

3. برداشتن چشم‌ها

 با چاقوی کوچک، چشم‌ها (لکه‌های قهوه‌ای کوچک) را بردارید. این کار را می‌توانید با بریدن یک شیار V شکل، در امتداد خطوط مورب و خارج‌کردن مجموعه‌ای از چشم‌ها انجام دهید.

پس از انجام این مراحل، آناناس شما آمادۀ برش و لذت‌بردن است. بدین ترتیب، دیگر هیچ مانعی برای لذت‌بردن از آناناس تازه و خوشمزه وجود ندارد!

منابع:

وب سایت منبع

دیدگاه‌ها

(1)

فوبامی کوبایو

عجحب چیزی بود حال کردم

۲۲ تیر ۱۴۰۳