مرغ ترش گیلان
این دستور را درست کردی؟
آبکیقاتق
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه آبکیقاتق
برای 2 نفرمواد اولیه آبکی یا آبکی قاتق
گوشت مرغ (تکه)
2 عدد متوسط
آب
به میزان لازم
روغن مایع
10 قاشق غذاخوری
نمک
2 قاشق چایخوری
سبزی مخصوص (گشنیز، جعفری، نعنا، چوچاق، ترش واش)
150 گرم
سیر (حبه)
2 عدد متوسط
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
آب نارنج (یا آبغوره)
نصف پیمانه
طرز تهیه آبکیقاتق
آماده سازی
مرحله 1
- سبزی را پاک کرده و بشویید، سپس آن را به صورت ساطوری، چرخ کرده یا ریز خرد کنید.
- مرغ را بشویید.
- سیر را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا با پرس سیر له کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا مرغ را در کمی روغن تفت دهید.
مرحله 2
حالا سبزی و سیر را هم جداگانه در ظرفی دیگر تفت دهید.
مرحله 3
سبزی و سیر را روی مرغ بریزید، نمک و فلفل بزنید؛ سپس مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزند تا خورش جا بیفتد.
مرحله 4
در پایان آبغوره یا آب نارنج در غذا بریزید؛ پس از دقایقی جوشیدن، غذا حاضر است.
نوش جان!
نکتهها
- دقت کنید مقدار سبزی ترش واش از باقی سبزیها کمتر باشد. در صورتی که ترش واش نداشتید باز هم میتوانید این غذا را تهیه کنید.
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها