slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
180 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
خوزستان

این دستور را درست کردی؟


آش قُل‌قُل شوشتری

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش قُل‌قُل شوشتری

برای 2 نفر

مواد اولیه آش قُلقُل شوشتری

نخود

یک‌چهارم پیمانه

گوشت گوساله (یا گوشت گوسفندی)

100 گرم

گندم

1 پیمانه

روغن مایع

3 قاشق غذاخوری

عدس

نصف پیمانه

باقلای زرد (لپه باقالی (در صورت تمایل))

یک‌چهارم پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

برنج نیم دانه

یک‌چهارم پیمانه

آب

به میزان لازم

طرز تهیه آش قُل‌قُل شوشتری

آماده سازی

مرحله 1

  1. گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند.
  2. برنج، لپه، باقالی، عدس، گندم و نخود را پاک کنید و بشویید.
  3. پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس نگینی یا خلالی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا گوشت را با کمی آب بار بگذارید تا به خوبی بپزد.

  • برای طعم‌دار کردن گوشت به طرز پخت گوشت مراجعه کنید.

مرحله 2

گندم، لپه، باقالی، برنج، نخود و عدس را جداگانه بپزید.

مرحله 3

در این فاصله پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود، بعد زردچوبه بزنید و کنار بگذارید.

مرحله 4

مواد پخته شده را باهم مخلوط کنید، پیاز سرخ‌شده را هم به‌همراه نمک و فلفل به آن‌ها اضافه کنید و و روی حرارت بگذارید تا آش جا بیفتد.

مرحله 5

پس از جا افتادن آش، آن را بکوبید و سرو کنید.

  • سرد شده این آش، همانند گوشت کوبیده با نان هم خورده می‌شود.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. بهتر است از برنج برنج نیم‌دانه (خرده برنج یا برنج آشی) استفاده کنید، اما اگر نداشتید، می‌توانید از برنج دانه کامل استفاده کنید؛ فقط آن را حداقل 3 ساعت بخیسانید تا در حین پخت خوب وا برود.
  2. عدس نیازی به خیساندن ندارد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها