این دستور را درست کردی؟
آش غُلور
مواد اولیه آش غُلور
برای 2 نفرمواد اولیه آش غُلور
نصف پیمانه
نصف پیمانه
یک و نیم پیمانه
1 عدد متوسط
به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
5 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
100 گرم
طرز تهیه آش غُلور
آماده سازی
مرحله 1
- بلغور گندم، نخود و لوبیا را پاک کنید و بشویید.
- گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را خورشی خرد کنید.
- پیاز را بشویید و پوست بگیرید، بعد نگینی یا خلالی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در یک قابلمه روغن بریزید و پیاز را تفت دهید، بعد زردچوبه بزنید و گوشت را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
مرحله 2
رب گوجه را به پیاز و گوشت اضافه کنید و هم بزنید تا خامیاش گرفته شود؛ سپس آب بریزید و اجازه دهید گوشت کاملاً بپزد.
- بعد از پختِ گوشت، نمک و فلفل (در صورت تمایل) بزنید.
مرحله 3
در این فاصله نخود، لوبیا و بلغور را جداگانه بپزید.
- لوبیا و نخود باید خیلی نرم باشند، اما نباید له شوند.
مرحله 4
پس از پختن و لعابدادنِ بلغور، نخود و لوبیا پخته را اضافه کنید و نمک بزنید.
مرحله 5
در نهایت بعد از پختِ گوشت، مخلوط حلیممانندِ بلغور، نخود و لوبیا را در ظرفی بکشید و از خوراک گوشت تهیه شده روی آن بگذارید.
- این غذا باید غلظتی مانند حلیم داشته باشد.
نوش جان!
نکتهها
بهتر است نخود و لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت، جداگانه در کاسههای پر از آب بخیسانید. پیشنهاد میشود در این مدت، چند بار آب آنها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود. خیساندن حبوبات به سریعتر پختنشان کمک میکند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها