این دستور را درست کردی؟
آش جوشواره خراسان شمالی
مواد اولیه آش جوشواره خراسان شمالی
برای 2 نفرمواد اولیه آش جوشواره خراسان شمالی
1 قاشق چایخوری
نصف پیمانه
2 عدد متوسط
نصف پیمانه
به میزان لازم
100 گرم
2 پیمانه
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه آش جوشواره خراسان شمالی
آماده سازی
مرحله 1
-
عدس، نخود و لوبیا را پاک کنید و بشویید.
-
اسفناج را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
-
پیاز را بشویید، پوست بگیرید و رنده کنید.
طرز تهیه جوشواره
مرحله 1
آرد را الک کرده و با کمی آب و کمی نمک مخلوط کنید تا خمیر سفتی به دست آید.
-
خمیر به دست آمده را به مدت 2 ساعت استراحت دهید.
مرحله 2
در این فاصله عدس و نیمی از اسفناج را در ظرف های جدا بپزید.
-
در اسفناج آب نریزید و بگذارید بخار پز شود؛ فقط مراقب باشید ته نگیرد.
مرحله 3
بعد از پخت عدس و اسفناج، در یک تابه بزرگ، یکی از پیاز های رنده شده را در روغن سرخ کرده تا طلایی شود، سپس گوشت را در آن تفت بدهید.
مرحله 4
عدس و اسفناج بخارپز شده را به همراه نمک، زردچوبه و فلفل به گوشت اضافه کنید و کمی آب هم اضافه بریزید تا در کنار هم بپزند و آب غذا به طور کامل کشیده شود.
مرحله 5
بعد از 2 ساعت خمیر را با وردنه باز کرده، صاف کنید و به صورت مربع هایی به ضلع 5 سانتی متر برش دهید. حالا مواد را میان خمیر ریخته، به صورت مثلثی در بیاورید و در هوای آزاد بگذارید تا خشک شوند.
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه مد نظر برای پخت آش، پیاز رنده شده دیگر را در روغن سرخ کرده تا طلایی شود و بعد با زردچوبه تفت دهید.
مرحله 2
حالا باید به پیاز سرخ شده، آب اضافه کنید. نیمی از قابلمه را پر از آب کرده و نخود و لوبیای پخته، نیم دیگر اسفناج، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید.
مرحله 3
پس از جوش آمدن آب، جوشواره ها را در آن ریخته و اجازه دهید همگی حدود 3 ساعت با هم بجوشند تا جوشواره ها به خوبی بپزند.
مرحله 4
پس از 3 ساعت که جوشواره ها پختند، نعناع داغ تهیه کنید.
مرحله 5
در آخر، آش را با مقداری نعناع داغ تزیین کرده و نوش جان کنید.
-
بنا به ذائقه خود می توانید این آش را با ماست شیرین رقیق شده با دوغ سرو کنید.
نوش جان!
نکتهها
- در این آش میتوان از انواع لوبیا به دلخواه استفاده کرد.
- بهتر است نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کرده و چند بار در این مدت آب آن را عوض کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود. این کار به زودتر پخته شدن آن ها هم کمک می کند.
- عدس نیازی به خیساندن ندارد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها