slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
100 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
همدان

این دستور را درست کردی؟


آش کاچی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش کاچی

برای 2 نفر

مواد اولیه آش کاچی

بلغور گندم

1 پیمانه

ماست (یا کشک)

به میزان لازم

کره (یا روغن حیوانی)

50 گرم

آب

به میزان لازم

نمک

به میزان لازم

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

نعنا خشک

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه آش کاچی

آماده سازی

مرحله 1

  1. سیر را بشویید، پوست بگیرید و رنده کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

بلغور گندم را به‌همراه کره (یا روغن حیوانی) و نمک در آب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و لعاب بیندازد. (در این مرحله اگر نیاز بود مقداری آب جوش هم اضافه کنید.)

  • می‌توانید بلغور گندم را بپزید و بعد از اینکه لعاب داد کره (یا روغن حیوانی) را اضافه کنید و اجازه دهید آب شود.

مرحله 2

ماست (یا کشک) را با سیر ترکیب کنید. وقتی غذا پخت، در ظرف سرو بکشید و با ماست و نعناخشک تزیین کنید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها