این دستور را درست کردی؟
آشرشته تهران
مواد اولیه آشرشته تهران
برای 2 نفرمواد اولیه آش رشته تهران
به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری
100 گرم
2 قاشق غذاخوری
یکچهارم پیمانه
یکچهارم پیمانه
یکچهارم پیمانه
یکچهارم پیمانه
به میزان لازم
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
4 عدد متوسط
250 گرم
2 قاشق چایخوری
2 عدد کوچک
طرز تهیه آشرشته تهران
آمادهسازی
مرحله 1
- عدس، نخود و لوبیا را پاک کنید و بشویید.
- سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
- پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید.
- پیاز را نگینی خرد کنید.
- سیر را رنده کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا نخود و لوبیا را بپزید، بعد آبکش کنید.
- بهتر است لوبیا چیتی را جداگانه بپزید.
مرحله 2
عدس را جداگانه بپزید.
مرحله 3
در یک قابلمه آب بریزید تا جوش بیاید، بعد سبزیها را در آن بریزید تا بپزند.
- در ظرف را نبندید تا رنگ سبزی حفظ شود.
مرحله 4
پس از پختنِ سبزی، آرد را در آب سرد حل کرده و به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلولهگلوله نشود.
مرحله 5
حالا عدس، نخود و لوبیا پخته را اضافه کرده و اجازه دهید آش مجدد بجوشد.
مرحله 6
در یک تابه کمی روغن بریزید و زردچوبه را در آن تفت دهید، بعد داخل آش بریزید. نمک و فلفل را هم به آش اضافه کنید.
مرحله 7
رشتهها را داخل آش بریزید و اجازه دهید بپزند و آش غلیظ شود.
مرحله 9
پس از پختنِ رشته، آش آماده است. آن را در ظرف دلخواه بکشید و با پیازداغ، نعناداغ، سیرداغ و کشک تزیین کنید.
نوش جان!
نکتهها
نخود و انواع لوبیا را بهتر است از شب قبل یا حداقل 1 تا 2ساعت قبل از پخت ، بصورت جداگانه در کاسه ریخته تا سطح روی آن آب بریزید و اجازه دهید خوب خیس بخورد و چند بار در این مدت آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.این کار به زودتر پختن آنها هم کمک میکند.
عدس نیازی به خیساندن ندارد.
سبزی آش شامل اسفناج یا برگ چغندر ، تره، گشنیز ، جعفری، شوید است. در این آش میزان گشنیز کمتر از باقی سبزیجات است.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها