slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
45 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
اصفهان

این دستور را درست کردی؟


آش شولی اصفهان

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش شولی اصفهان

برای 2 نفر

مواد اولیه آش شولی اصفهان

سرکه سیب

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

نعنا خشک

به میزان لازم

آب

به میزان لازم

پیاز

1 عدد متوسط

سبزی آش

100 گرم

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

آرد سفید

نصف پیمانه

روغن مایع

به میزان لازم

عدس

سه‌چهارم پیمانه

طرز تهیه آش شولی اصفهان

آماده سازی

مرحله 1

  1. عدس را پاک کنید و بشویید.
  2. سبزی را پاک کنید، بشویید و خرد کنید.
  3. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در قابلمه، روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید تا طلایی شود، سپس به آن زردچوبه بزنید.

مرحله 2

سبزی و عدس را با مقداری آب، داخل پیازداغ بریزید و اجازه دهید بپزند.

مرحله 3

آرد الک شده را در مقدار کمی آب سرد حل کنید و از صافی عبور دهید، سپس آن را داخل آش بریزید.

مرحله 5

پس از جا افتادن آش، نمک و نعناداغ را اضافه کنید و چند دقیقه بعد نوش جان کنید.

  • برای چاشنی این غذا می توانید از سرکه استفاده کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. عدس نیازی به خیساندن ندارد.
  2. سبزی آش شامل اسفناج یا برگ چغندر ، تره، گشنیز، جعفری و شوید است.
    • بهتر است از تمام این سبزی‌ها به اندازه مساوی بردارید و از ترکیب آن‌ها سبزی آش را آماده کنید.
    • برای آماده‌سازی یک کیلو سبزی آش، باید از هر کدام به میزان 200 گرم تهیه کنید و بعد از خردکردن، بسته به تعداد نفرات میزان مشخص شده را بردارید و در آش استفاده کنید.
  3.  بر حسب ذائقه می‌توانید میزان یکی از سبزی‌ها را کمتر یا بیشتر کنید اما میزان گفته شده استاندارد و بهترین حالت ممکن است؛ چون افزودن مقداری زیادی از یک سبزی بسته به نوع آن ممکن است باعث تلخی یا تغییر طعم کلی آش شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها