slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
25 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
کرمان

این دستور را درست کردی؟


آش شولی کرمان

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش شولی کرمان

برای 2 نفر

مواد اولیه آش شولی کرمان

گشنیز

100 گرم

تخم شوید

نصف قاشق چای‌خوری

سیر (4 حبه)

4 عدد متوسط

نعنا خشک

نصف قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

ترخون خشک

نصف قاشق غذاخوری

سبزی آش (تره و جعفری)

100 گرم

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

قره قروت

به میزان لازم

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

آرد گندم کامل سفید

نصف پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه آش شولی کرمان

آماده سازی

مرحله 1

  1. سبزی‌ها را پاک کرده، بشویید و ساطوری کنید.
  2. عدس را پاک کرده و بشویید.
  3. سیر را بشویید، پوست بگیرید و رنده کنید.
  4. بذر شوید را آسیاب کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

عدس را در مقداری آب بپزید.

مرحله 2

سبزی را در مقداری آب بپزید.

مرحله 3

پس از پختِ سبزی، سیر را با زردچوبه در کمی روغن تفت دهید و کنار بگذارید.

مرحله 4

نعناداغ تهیه کنید، بعد نعناداغ، سیرداغ، عدس پخته، ترخون و بذر شوید را داخل قابلمه سبزی بریزید تا شروع به جوشیدن کنند.

  • البته می‌توانید نعناخشک را بدون تفت‌دادن داخل آش بریزید.

مرحله 5

آرد گندم را الک کرده و در مقداری آب سرد بریزید و حل کنید، بعد آن را به آش اضافه کنید و تند تند هم بزنید.

  • غلظت شولی با ریختنِ آرد بیشتر می‌شود. شما می‌توانید میزان غلظت را به‌دلخواه خود تنظیم کنید.

مرحله 6

در آخر قره قروت، نمک و فلفل را به آش اضافه کنید و اجازه دهید، جا بیفتد. 

  • ترشی آش به میزان قره‌قروت آن بستگی دارد، پس با توجه به ذائقه خود می‌توانید کم یا زیادش کنید

نوش جان!

نکته‌ها

  1. عدس نیازی به خیساندن ندارد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها