این دستور را درست کردی؟
دیزی
مواد اولیه دیزی
برای 2 نفرمواد اولیه دیزی
1 عدد متوسط
نصف پیمانه
نصف پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق مرباخوری
به میزان لازم
300 گرم
1 عدد متوسط
2 عدد متوسط
1 عدد بزرگ
1 عدد متوسط
100 گرم
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه دیزی
مرحله1
پیاز را پوست بگیرید و چهار تکه کنید. تکههای گوشت، دنبه، پیاز، نخود، لوبیا، چوب دارچین، زردچوبه و فلفل را با مقدار مناسبی آب (که سطح روی گوشت را بگیرد)، در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا گوشت و حبوبات بپزند.
- در حین پخت، کفِ جمعشده روی آبگوشت را بگیرید و دور بریزید.
مرحله2
وقتی به انتهای پخت گوشت نزدیک شُدید، سیبزمینی را پوست بگیرید و چهار تکه کنید، گوجهها را هم بشویید و نصف کنید، بعد گوجه و سیبزمینی را با لیموعمانی و نمک در آبگوشت بریزید تا آنها هم بپزند.
مرحله3
وقتی گوجه و سیبزمینی پختند، آنها را از ظرف خارج کنید و در یک کاسه بگذارید، مرزه خشک و ربگوجه هم به آنها بزنید و با گوشتکوب، خوب آنها را له کنید، بعد دوباره به قابلمه دیزی برگردانید.
مرحله4
وقتی دیزی کامل پخت، آبش را در یک کاسه بریزید، بعد گوشت، نخود، لوبیا و بقیه مواد باقیمانده را با گوشتکوب، خوب بکوبید و له کنید. در نهایت گوشتکوبیده را کنار آبگوشت سرو کنید.
- قبل از کوبیدن مواد گوشتی، حواستان باشد که چوب دارچین و استخوانهای گوشت را جدا کنید.
نکتهها
- بهتر است نخود و لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت در کاسههایی پر از آب بخیسانید. پیشنهاد میشود در این مدت، چند بار آب حبوبات را عوض کنید تا نفخش گرفته شود. خیساندن حبوبات به پخت بهتر و سریعتر کمک میکند.
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوساله) میتواند کمتر یا بیشتر شود.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتماً از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها