slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
180 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
سخت
فصل
تمامی فصول
زادگاه
یزد

این دستور را درست کردی؟


آبگوشت یزدی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آبگوشت یزدی

برای 2 نفر

مواد اولیه آبگوشت یزدی

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سیب زمینی

1 عدد متوسط

پیاز

2 عدد متوسط

دارچین

1 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نخود

نصف پیمانه

گوشت گوسفند (با استخوان و چربی)

300 گرم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه آبگوشت یزدی

آماده‌سازی

مرحله1

  1. گوشت را تمیز بشویید تا مو یا خرده استخوانی به آن نماند.
  2. پیازها و سیب‌زمینی را خوب بشویید. پیازها و سیب‌زمینی را پوست بگیرید.

روش اول

مرحله1

گوشت را با پیاز درسته، سیب‌زمینی درسته و پوست گرفته، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، نخود و آب (به اندازه‌ای که سطح روی گوشت را بگیرد) داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید همگی با حرارت ملایم بپزند. بعد از پختِ گوشت نمک اضافه کنید.

  •  در صورتی که گوشت مصرفی دارای استخوان است، بعد از پخت جدایش کنید.

مرحله2

وقتی آبگوشت پخت، آبِ آن را جدا کنید و در کاسه‌ای بریزید، بعد به بقیه مواد، پیاز رنده‌شده را اضافه کنید و همه را بکوبید.

  • گوشت کوبیده را در کنار آبِ گوشت سرو کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها