slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


خورش آلو مسما

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خورش آلو مسما

برای 2 نفر

مواد اولیه خورش آلو مسما

قیسی

یک‌چهارم پیمانه

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه (در صورت تمایل)

نصف قاشق چای‌خوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

پیاز

2 عدد متوسط

شکر

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری

گوشت مرغ (تکه)

2 عدد متوسط

طرز تهیه خورش آلو مسما

آماده سازی

مرحله 1

  1. پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.

  2. قیسی را بشویید، سپس آن را حدود 10 دقیقه بخیسانید.

روش اول پخت

مرحله 1

در قابلمه روغن ریخته و پیاز را در آن سرخ کنید، سپس به آن زردچوبه بزنید.

مرحله 2

حالا مرغ، قیسی، نمک و فلفل را به همراه آب، در قابلمه بریزید تا مرغ بپزد.

مرحله 3

 در یک تابه، رب گوجه را با کمی روغن تفت دهید، بعد آن را به‌همراه شکر داخل قابلمه مرغ بریزید و بگذارید خورش خوب بپزد. (اگر نیاز بود کمی آب اضافه کنید.)

روش دوم پخت

مرحله 1

پیاز را در روغن سرخ کنید، سپس به آن زردچوبه بزنید و کنار بگذارید.

مرحله 2

مرغ را در مقداری آب نیم‌پز کنید، بعد آن را از آب در آورده، کنار بگذارید و آب مرغ را نگه دارید.

مرحله 3

در ظرفی دیگر روغن بریزید و قیسی را در آن تفت دهید و شکر هم اضافه کنید. بعد از آب شدن شکر، قیسی را با پیاز سرخ شده داخل آب مرغ بریزید تا همگی بجوشند.

مرحله 4

در نهایت مرغ نیم‌پز را با رب گوجه به آب مرغ و محتویاتش اضافه کنید و اجازه دهید با هم بجوشند تا خورش جا بیفتد.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. در صورت تمایل میتوانید قیسی را با آلو بخارا ترکیب کنید (میزان برای 2 نفر جمعا یک‌چهارم پیمانه است). اگر قیسی در دسترس نبود میتوانید فقط از آلو بخارا استفاده کنید.

  2. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها، برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها