این دستور را درست کردی؟
خورش آلو مسما
مواد اولیه خورش آلو مسما
برای 2 نفرمواد اولیه خورش آلو مسما
یکچهارم پیمانه
نصف قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
طرز تهیه خورش آلو مسما
آماده سازی
مرحله 1
-
پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
-
قیسی را بشویید، سپس آن را حدود 10 دقیقه بخیسانید.
روش اول پخت
مرحله 1
در قابلمه روغن ریخته و پیاز را در آن سرخ کنید، سپس به آن زردچوبه بزنید.
مرحله 2
حالا مرغ، قیسی، نمک و فلفل را به همراه آب، در قابلمه بریزید تا مرغ بپزد.
مرحله 3
در یک تابه، رب گوجه را با کمی روغن تفت دهید، بعد آن را بههمراه شکر داخل قابلمه مرغ بریزید و بگذارید خورش خوب بپزد. (اگر نیاز بود کمی آب اضافه کنید.)
روش دوم پخت
مرحله 1
پیاز را در روغن سرخ کنید، سپس به آن زردچوبه بزنید و کنار بگذارید.
مرحله 2
مرغ را در مقداری آب نیمپز کنید، بعد آن را از آب در آورده، کنار بگذارید و آب مرغ را نگه دارید.
مرحله 3
در ظرفی دیگر روغن بریزید و قیسی را در آن تفت دهید و شکر هم اضافه کنید. بعد از آب شدن شکر، قیسی را با پیاز سرخ شده داخل آب مرغ بریزید تا همگی بجوشند.
مرحله 4
در نهایت مرغ نیمپز را با رب گوجه به آب مرغ و محتویاتش اضافه کنید و اجازه دهید با هم بجوشند تا خورش جا بیفتد.
نوش جان!
نکتهها
-
در صورت تمایل میتوانید قیسی را با آلو بخارا ترکیب کنید (میزان برای 2 نفر جمعا یکچهارم پیمانه است). اگر قیسی در دسترس نبود میتوانید فقط از آلو بخارا استفاده کنید.
میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها، برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها