slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان انتظار
180 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
کشورهای عربی

این دستور را درست کردی؟


دسر عربی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه دسر عربی

برای 4 نفر

بیسکویت ساده (پتی‌پور-بسته)

1 عدد متوسط

شکر

2 قاشق غذاخوری

خامه (صبحانه)

100 گرم

کرم کارامل (پودر- بسته)

1 عدد متوسط

پودر نسکافه

2 قاشق مرباخوری

ژلاتین (پودر- بن‌ماری)

2 قاشق غذاخوری

آب (سرد)

یک‌سوم پیمانه

شیرگاو

3 پیمانه

طرز تهیه دسر عربی

مرحله 1

ابتدا 10 قاشق آب سرد داخل یک کاسه بریزید و 2 قاشق غذاخوری ژلاتین به آن اضافه کنید تا حالت اسفنجی به خود بگیرد. پس از آن ظرف را روی حرارت بخار آب کتری در حال جوش قرار دهید تا ذرات ژلاتین حل و شفاف گردد.

مرحله 2

در مرحله بعد شیر را با پودر کرم کارامل مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. حدود 1 تا 2 قاشق غذاخوری شکر (با توجه به ذائقه تان می توانید مقدار شکر را تغییر دهید) و یک بسته کاپوچینو آماده یا نسکافه و 2 قاشق غذاخوری ژلاتینی که از قبل بن ماری کردید را اضافه کنید. زمانیکه مواد داغ شدند شعله را خاموش کنید و مخلوط را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید. یک بسته بیسکوییت پتی بور، خامه صبحانه، پودر نسکافه و ژلاتین حل شده را اضافه و کاملا میکس کنید.

مرحله 3

مواد را داخل قالب مدنظرتان که از قبل چرب کرده اید (با روغن مایع)، بریزید و به مدت 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد، سپس نوش جان کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها