slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
بخارپز
سطح مهارت
کم
فصل
بهار
زادگاه
کرمانشاه

این دستور را درست کردی؟


بورانی کنگر کرمانشاه

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه بورانی کنگر کرمانشاه

برای 2 نفر

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

کنگر

600 گرم

تخم مرغ

3 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

آب

1 پیمانه

طرز تهیه بورانی کنگر کرمانشاه

آماده سازی

  1. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
  2. ساقه های کنگر را تمیز پاک کرده، تیغ ها را جدا کنید، کنگر را بشویید و به اندازه یک بند انگشت خرد کنید.

پخت

مرحله 1

کنگر را با مقداری آب در حدی که روی کنگر را بگیرد داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. وقتی کنگر نرم شد آن را آبکش کنید سپس با گوشت کوب بکوبید و نمک بزنید.

مرحله 2

در ظرف دیگری روغن بریزید؛ پیاز را در روغن داغ شده سرخ کنید و به آن زردچوبه و فلفل بزنید.

مرحله 3

کنگر کوبیده شده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید.

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها