خورش کنگر کردستان
این دستور را درست کردی؟
بورانی کنگر کرمانشاه
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه بورانی کنگر کرمانشاه
برای 2 نفرفلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
زردچوبه
نصف قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
کنگر
600 گرم
تخم مرغ
3 عدد متوسط
پیاز
1 عدد متوسط
آب
1 پیمانه
طرز تهیه بورانی کنگر کرمانشاه
آماده سازی
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
- ساقه های کنگر را تمیز پاک کرده، تیغ ها را جدا کنید، کنگر را بشویید و به اندازه یک بند انگشت خرد کنید.
پخت
مرحله 1
کنگر را با مقداری آب در حدی که روی کنگر را بگیرد داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. وقتی کنگر نرم شد آن را آبکش کنید سپس با گوشت کوب بکوبید و نمک بزنید.
مرحله 2
در ظرف دیگری روغن بریزید؛ پیاز را در روغن داغ شده سرخ کنید و به آن زردچوبه و فلفل بزنید.
مرحله 3
کنگر کوبیده شده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید.
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها