این دستور را درست کردی؟
خورش کنگر چهارمحال بختیاری
مواد اولیه خورش کنگر چهارمحال بختیاری
برای 2 نفر1 عدد متوسط
200 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
یکسوم پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
200 گرم
طرز تهیه خورش کنگر چهارمحال بختیاری
آماده سازی
مرحله 1
- گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را بهصورت قیمهای خرد کنید.
- پیاز و کنگر را بشویید.
- پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
- کنگر را پاک کرده و به اندازه بند انگشت خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. پس از این که پیاز رنگ طلایی به خود گرفت، فلفل (در صورت تمایل) و زردچوبه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
مرحله 2
در این مرحله گوشت را اضافه کنید و کمی تفت دهید؛ سپس به غذا آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم بپزد.
مرحله 3
وقتی به انتهای پخت نزدیک شدید، در ظرفی دیگر مقداری روغن بریزید و کنگر را در آن تفت دهید. بعد از این که گوشت کاملا پخت، کنگر را به آن اضافه کنید.
مرحله 4
پس از حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت که کنگر پخت، قارا (قرهقروت) و نمک را در خورش بریزید. بعد از چند غل خورش شما آماده است.
نوش جان!
نکتهها
- در صورت تمایل برای لعابدار شدن خورش، میتوانید 1 قاشق آرد را بو داده و به غذا اضافه کنید. (این میزان برای 2 نفر است.)
- برخی تمایل به استفاده از رب گوجه در غذا دارند تا رنگ خورش به قرمزی بزند؛ ضمنا رب گوجه هم به غذا لعاب میدهد.
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز به اضافه کردن آب به غذا بود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد)، حتما از آبجوش استفاده کنید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوسفند) به یکساعتونیم کاهش مییابد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها