این دستور را درست کردی؟
گراتن بادمجان و مرغ
مواد اولیه گراتن بادمجان و مرغ
برای 2 نفرمواد اولیه گراتن بادمجان و مرغ
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
7 عدد متوسط
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
1 قاشق مرباخوری
1 پیمانه
3 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
300 گرم
4 قاشق غذاخوری
سس بشامل
1 قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
50 گرم
1 قاشق چایخوری
2 پیمانه
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه گراتن بادمجان و مرغ
مرحله1
در ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. مرغ را خرد کنید و بشویید. حالا در کاسهای مرغ و پیاز را همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و تخم گشنیز خوب مخلوط کنید و اجازه دهید مرغ به مدت 1 ساعت در یخچال بماند. بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت ورقهای خرد کنید و در یک سینی بچینید و روی آنها نمک بپاشید تا تلخیشان گرفته شود. حدود 20 دقیقه صبر کنید تا قطرات آب را روی بادمجانها مشاهده کنید، سپس آنها را بشویید و خشک کنید.
مرحله2
بعد از گذشت زمان استراحت بادمجانها، در ماهیتابهای روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس بادمجانها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. پس از سپری شدن زمان استراحت مرغ، آن را با محتویات داخل کاسهاش در تابه دیگری بریزید، کمی روغن اضافه کنید و درب ماهیتابه را بگذارید. در اواخر زمان پخت، قارچها را اسلایس کرده و به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید با آب خودشان بپزند تا آبی در ظرف باقی نماند. بعد از آن جعفری تازه را پاک کرده، بشویید و خرد کنید و کنار بگذارید.
مرحله3
برای تهیهسس بشامل،کره را در یک ماهیتابه کوچک با حرارت ملایم ذوب کرده، سپس آرد را اضافه کنید و تفت دهید. شیر را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود و به غلظت برسد؛ سپس نمک، فلفل و آویشن را اضافه کرده و در آخر خامه را (در صورت تمایل) اضافه کنید، دقت داشته باشید خامه نباید بجوشد.
مرحله4
کف ظرف نسوز را چرب کنید و بهتریتب زیر مواد را لایه لایه در ظرف بریزید:
- سس بشامل
- بادمجان سرخشده
- مرغ
- جعفری
- سس بشامل
- پنیر پیتزا
- جعفری
حالا ظرف خود را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید و حدود 15 الی 20 دقیقه حرارت پایین و 5 الی 10 دقیقه حرارت بالا روشن باشد که روی گراتن کاملا طلایی شود؛ مرتب غذا را چک کنید، چون ممکن است دمای فرها متفاوت باشد.
نکتهها
- در صورت تمایل میتوانید بهجای هر 50 گرم کره در تهیه سس بشامل از 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون بدون بو استفاده کنید.
- اگر فر در دسترس ندارید، میتوانید این غذای خوشمزه را در ماهیتابه و روی گاز تهیه کنید. بهتر است از شعله پخشکن استفاده کنید و در طی پخت درب ماهیتابه را بگذارید. اگر از ماهیتابه معمولی استفاده میکنید، بهتر است دمکنی بگذارید تا درب ماهیتابه عرق نکند
- میزان روغن، نمک، و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع فر ممکن است متفاوت باشد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها