این دستور را درست کردی؟
گراتن بادمجان و گوشت
مواد اولیه گراتن بادمجان و گوشت
برای 2 نفرمواد اولیه گراتن بادمجان و گوشت
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
1 عدد کوچک
1 قاشق چایخوری
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 پیمانه
یکسوم پیمانه
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
250 گرم
1 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
3 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
7 عدد متوسط
سس بشامل
2 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
50 گرم
2 پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه گراتن بادمجان و گوشت
مرحله1
برای تهیهسس بشامل،کره را در یک ماهیتابه کوچک با حرارت ملایم ذوب کرده، سپس آرد اضافه کنید و تفت دهید. شیر را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود و به غلظت برسد؛ سپس نمک، فلفل و آویشن اضافه کرده و در آخر خامه بزنید، دقت داشته باشید خامه نباید بجوشد.
مرحله2
برای تهیه مواد گوشتی، پیاز و سیر را پوست بگیرید/ سیر را رنده کرده و پیاز را نگینی خرد کنید. در ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید؛ سپس پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا بلوری شود. حالا سیر را همراه با گوشت به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت کمی سرخ شود.
مرحله3
فلفل دلمهای را ریز خرد کرده و به گوشت بیفزایید، قارچها را ورقه ای خرد کنید و پس از اضافه کردن به مواد اجازه دهید آب قارچ کشیده شود.
مرحله4
حالا ذرت را همراه با رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن اضافه کرده و خوب سرخ کنید.کمی آب روی مواد گوشتی بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزند و یک مایع غلیظ به دست آید.
مرحله5
بادمجانها را پوست گرفته و به صورت ورقهای خرد کنید، بعد در یک سینی بچینید و روی آنها نمک بپاشید، تا تلخیشان گرفته شود. حدود2 0 دقیقه صبر کنید تا قطرات آب روی بادمجانها مشاهده شود؛ سپس آنها را بشویید و خشک کنید. حالا در ماهیتابهای روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس بادمجانها را سرخ کنید و کنار بگذارید. کف ظرف نسوز را چرب کنید و به ترتیب زیر مواد را لایه لایه در طرف بریزید:
- سس بشامل
- بادمجان
- گوشت
- سس بشامل
- پنیر پیتزا
- سیاه دانه
مرحله6
ظرف خود را در فر از قبل گرم شده با دمای180درجه قرار دهید. حدود 15 الی 20 دقیقه حرارت پایین و 5 الی 10 دقیقه حرارت بالا روشن باشد که روی گراتن کاملا طلایی شود؛ مرتب غذا را چک کنید چون ممکن است دمای فرها متفاوت باشد.
نکتهها
- در صورت تمایل میتوانید بهجای هر 50 گرم کره در تهیه سس بشامل از 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون بدون بو استفاده کنید.
- اگر فر در دسترس ندارید، میتوانید این غذای خوشمزه را در ماهیتابه و روی گاز تهیه کنید. بهتر است از شعله پخشکن استفاده کنید و در طی پخت درب ماهیتابه را بگذارید. اگر از ماهیتابه معمولی استفاده میکنید، بهتر است دمکنی بگذارید تا درب ماهیتابه عرق نکند
- میزان روغن، نمک، و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع فر ممکن است متفاوت باشد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها