slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
زمان انتظار
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟


کوکو بادمجان

4

وقتی تکمیل شد، خبرم کن.

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کوکو بادمجان

برای 2 نفر

مواد اولیه کوکو بادمجان حلقه ای

روغن مایع

نصف پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ

4 عدد متوسط

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

بادمجان

2 عدد متوسط

طرز تهیه کوکو بادمجان

مرحله 1

بادمجان ها را پوست بگیرید (این امر سلیقه ای می باشد)، سپس آن ها را حلقه ای خرد کنید. روی بادمجان ها نمک بپاشید و اجازه دهید 1 ساعت بماند تا تلخی آن ها خارج شود. بعد از 1 ساعت آن ها را با آب سرد بشویید و بگذارید خشک شوند؛ سپس بادمجان ها را در روغن سرخ کنید.

مرحله 2

تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و به خوبی با چنگال هم بزنید؛ سپس آرد، نمک، فلفل و زردچوبه را بیافزایید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه صافی به دست آید.

مرحله 3

روغن را در تابه بریزید و پس از داغ شدن، مایه را در تابه بریزید. همین که لبه مایه شکل گرفت بادمجان های حلقه را روی سطح آن بچینید و درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا پخته شوند.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها

وقتی تکمیل شد، خبرم کن.