ساندویچ ماکارونی
این دستور را درست کردی؟
پَنینی بادمجان
5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه پَنینی بادمجان
برای 2 نفرمواد اولیه پَنینی بادمجان
باگتBaguette
2 عدد متوسط
بادمجان
2 عدد متوسط
روغن مایع
2 پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
جعفری
5 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای(CREAM cheese)
3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پَنینی بادمجان
آماده سازی
مرحله 1
- جعفری را بشویید و ریز خرد کنید.
- بادمجان را بشویید، پوست بگیرید و حلقهحلقه خرد کنید.
- برای گرفتن تلخی بادمجان خردشده، آنها را در یک آبکش بریزید و کمی نمک رویشان بپاشید، بعد اجازه دهید حدود 20 دقیقه استراحت کنند تا عرق کرده و تلخیشان خارج شود. در آخر بادمجانها را خوب بشویید.
مرحله 1
بادمجانها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. جعفری خردشده و پنیر را در یک کاسه، خوب مخلوط کنید و ورز دهید.
مرحله 2
حالا ترکیب پنیر و جعفری را داخل نان بمالید، بادمجانها را هم داخل نان بچینید، آن را ببندید، بیرون نان را چرب کنید و داخل ساندویچساز بگذارید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها