slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
30 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
تفت دادن-سرخ کردن
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


کوکو بادکوبه‌ای

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کوکو بادکوبه‌ای

برای 2 نفر

مواد اولیه کوکو بادکوبه ای

تخم مرغ

4 عدد متوسط

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

زرشک

2 قاشق غذاخوری

روغن مایع

یک‌سوم پیمانه

گوشت سینه مرغ

100 گرم

پیاز

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سیب زمینی

1 عدد متوسط

تخم گشنیز (ساییده)

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

دارچین (پودر)

نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کوکو بادکوبه‌ای

مرحله 1

برای تهیه مواد کوکو بادکوبه‌ای، پیاز را با روغن تفت دهید تا بلوری شود و سینه مرغی که از قبل به صورت نگینی خرد کرده‌اید را به آن اضافه کنید تا با حرارت کم سرخ شود. سپس ادویه ها، رب گوجه فرنگی و زرشک را اضافه کنید و همه را با هم تفت بدهید تا رنگ رب باز شود و بوی خامی آن از بین برود.

مرحله 2

سیب زمینی خام را رنده ریز کنید و آبش را به خوبی بگیرید تا کوکو وا نرود.

مرحله 3

تخم مرغ و مواد کوکو بادکوبه ای را همراه با نمک اضافه کرده و همه را خوب مخلوط کنید.

مرحله 4

مواد را در روغن داغ و با حرارت ملایم  سرخ کنید. در آخر برای تزئین، روی کوکوها دارچین و زرشک بریزید.  

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها