slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
پاییز-بهار
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


باقالی خورش(باقالا قاتق)

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه باقالی خورش(باقالا قاتق)

برای 2 نفر

شوید (خشک)

یک‌سوم پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

لوبیا رشتی (یا پاچ باقلا)

250 گرم

تخم مرغ

2 عدد متوسط

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

سیر (حبه)

5 عدد متوسط

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

طرز تهیه باقالی خورش(باقالا قاتق)

آماده سازی

  1. سیر را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا نگینی خرد کنید.
  2. پاچ باقلا را بشویید. اگر از لوبیارشتی تازه استفاده می‌کنید هر دو پوست آن را جدا کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا در قابلمه کمی روغن بریزید تا گرم شود، سپس باقالی را در آن تفت دهید. بعد سیر را اضافه کنید و تفت دهید. نمک، فلفل و زردچوبه بپاشید و بعد از تفت، شوید را اضافه کنید و تفت دهید. مقداری آب بریزید و درب قابلمه را ببندید تا باقلی روی حرارت ملایم بپزد.

مرحله 2

وقتی باقالی پخت، تخم‌مرغ را به غذا اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا تخم‌مرغ ببندد. پس از بسته‌شدن تخم‌مرغ، غذا آماده است.

نکته‌ها

  1. به‌جای پاچ باقلا تازه می‌توانید از یک و نیم پیمانه باقالی خشک استفاده کنید. (این میزان برای 2 نفر است.)
  2. به‌جای شوید خشک می‌توانید از یک‌دوم پیمانه شوید تازه خردشده استفاده کنید.(این میزان برای 2 نفر است.)
  3. به‌جای سیر می‌توانید از 50 گرم برگ سیر شسته و خردشده استفاده کنید.(این میزان برای 2 نفر است.)
  4. تعداد تخم‌مرغ‌ها می‌تواند بنا به دلخواه شما، به تعداد افراد تغییر کند.
  5. میزان روغن، نمک و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  6. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آب‌جوش استفاده کنید.
  7. میزان سیر و شوید را می‌توانید برحسب ذائقه خود بیشتر کنید.
  8. می‌توانید باقلا قاتق را با چلو یا کته سرو کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها