این دستور را درست کردی؟
دسر شیر موز
مواد اولیه دسر شیر موز
برای 2 نفر1 پیمانه
یکچهارم پیمانه
1 عدد بزرگ
یک و نیم قاشق غذاخوری
50 گرم
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه دسر شیر موز
مرحله 1
پودر ژلاتین را داخل آب سرد بریزید تا بافتی اسفنجی به خود بگیرد، سپس به روش بن ماری آن را حل کنید. روش بن ماری (یا روش ذوب کردن با حرارت غیرمستقیم) به این صورت است: برای ذوب کردن از ظرفی فلزی یا شیشه ای استفاده کنید و ظرف محتوی ژلاتین را روی ظرف دیگری که محتوی آن آب هست قرار دهید. ظرف آب را روی حرارت ملایم بگذارید تا به تدریج شل شود و کاملا حل گردد، سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله 2
شکر را داخل شیر ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر در شیر حل شود اما نجوشد. پس از خنک شدن آن را داخل مخلوط کن بریزید و موز و وانیل را اضافه و خوب مخلوط کنید. در مرحله بعد ژلاتین حل شده، خامه و زعفران دم کرده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله 3
داخل قالب مورد نظرتان را چرب کرده (با روغن مایع) و مواد را داخل قالب بریزید، سپس درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. همچنین به جای قالب میتوانید دسر را در لیوان یا ظروف دیگر تهیه و سرو کنید.
مرحله 4
برای تزیین میتوانید از موز، خلال و پودر پسته استفاده کنید؛ اگر مایلید میتوانید از انواع مغزیجات داخل این دسر استفاده کنید. در این دستور میتوانید عسل را جایگزین شکر کنید و اگر میخواهید دسر خوش رنگ تری داشته باشید، میتوانید از زعفران استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها