slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
حرارت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
یونان

این دستور را درست کردی؟


پنکیک موزی

3

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پنکیک موزی

برای 4 نفر

شکر

3 قاشق غذاخوری

آرد سفید

1 پیمانه

شیرگاو

1 پیمانه

اسانس (موزی-قطره)

5 عدد کوچک

بکینگ پودر

1 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ

1 عدد متوسط

روغن مایع (یا کره)

3 قاشق غذاخوری

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پنکیک موزی

مرحله 1

ابتدا مواد خشک را با هم ترکیب کرده، 3 بار الک کنید و کنار بگذارید.

مرحله 2

تخم‌مرغ، شیر، شکر، اسانس، کره ذوب شده یا روغن را در ظرف دیگری مخلوط کنید و با همزن دستی خوب هم‌بزنید تا یکدست شود، سپس مواد خشک را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

  • توجه داشته باشید که ترکیب نهایی را بیش از حد هم‌نزنید زیرا گلوتن در مایع پخش شده و باعث خمیری شدن پنکیک می‌شود.

مرحله 3

ماهیتابه را روی گاز با شعله زیاد بگذارید تا داغ شود. (ماهیتابه نیازی به چرب کردن ندارد.) زمانی که ماهیتابه داغ شد، مواد پنکیک موزی را با ملاقه کوچک وسط ماهیتابه پهن کرده و شعله را کم کنید. اندکی صبر کنید تا روی پنکیک حباب ایجاد شده و زیر آن طلایی شود، سپس آن را برگردانید تا آن روی پنکیک نیز  طلایی شود (حدود 1 دقیقه).

  • شعله گاز باید در حالت متوسط باشد تا داخل پنکیک نیز کاملاً بپزد. زیاد بودن شعله باعث می‌شود سطح خارجی پنکیک بپزد و دخل آن خام بماند.
  • دقت کنید که هر طرف پنکیک موزی باید 1 بار پخته شود و اگر چندین بار آن را برگردانید باعث ازبین‌رفتن بافت آن می‌شود.

مرحله 4

در انتها می‌توانید روی پنکیک را با عسل، سس شکلات، مارمالاد، نوتلا و یا انواع میوه‌ها تزیین و نوش جان کنید.

نکته‌ها

نکات

برای موفقیت در پخت کیک، تنها داشتن دستورهای خوب و دقیق کافی نیست، همان طور که می‌دانید عوامل بسیاری در این روند تأثیر گذارند که ما گزیده‌ای از نکات لازم و طلایی را با شما در میان می‌گذاریم.

  1.  پیمانه استفاده شده برای اندازه‌گیری مواد، همان لیوان فرانسوی دسته‌دار در نظر گرفته شده است.
  2.  مواد اولیه را آماده کنید و روی میز کار بگذارید تا مواد به دمای محیط برسند.
  3.  در همه کیک‌ها، آرد مورد استفاده،آرد سفید شیرینی‌پزی و یا همان آرد 000(سه صفر) است.
  4.  آرد را به همراه بیکینگ‌ پودر 3 بار الک کنید تا هوای داخل آرد گرفته شده و آرد سبک شود تا کیک بافتی نرم و لطیف پیدا کند.
  5.  در زمان مخلوط کردن مواد، نباید آرد را زیاد با همزن هم بزنید زیرا باعث می‌شود پف کیک بخوابد، لذا تنها به مخلوط شدن مواد با یکدیگر اکتفا کنید.
  6.  اضافه کردن اسانس موز اختیاری است. می‌توانید به‌جای آن از وانیل استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها