این دستور را درست کردی؟
بسبوسه
مواد اولیه بسبوسه
برای 4 نفربرای بسبوسه
نصف پیمانه
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
نصف پیمانه
نصف پیمانه
2 عدد متوسط
200 گرم
1 پیمانه
برای شیره
یک و نیم پیمانه
1 پیمانه
1 قاشق مرباخوری
برای مواد میانی
2 قاشق غذاخوری
200 گرم
2 قاشق غذاخوری
2 پیمانه
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه بسبوسه
طرز تهیه شیره
مرحله 1
تمامی مواد شیره را داخل ظرفی بریزید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
مرحله 1
همهی مواد بسبوسه را با همزن دستی به خوبی مخلوط کنید. نیمی از مواد را داخل قالب که از قبل چرب و آرد پاشی کردهاید یا کاغذ روغنی داخل آن انداختهاید و یا کف و دیوارههای قالب را روغن جدا کننده مالیدهاید، بریزید.
قالب را در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده برای مدت 15 دقیقه قرار دهید.
مرحله 2
بعد از پخت کیک، آن را از فر خارج کنید و در همین حین مواد میانی را آماده کنید. برای این منظور همه ی مواد را به جز خامه و پنیر باهم مخلوط کنید و روی شعله ملایم بگذارید تا مانند فرنی سفت شود.
مرحله 3
از روی شعله بردارید و به آن گلاب ، خامه و پنیر را اضافه و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
کرم آماده شده را روی کیک بریزید و سپس مابقی مواد بسبوسه را با قاشق روی لایه کرمی بریزید تا باهم مخلوط نشود.
سپس دوباره قالب را در فر قرار دهید و دما را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و به مدت 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا طلایی شود.
مرحله 4
در آخرین مرحله شیره ی سرد را رویش بریزید و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد، سپس برش بزنید.
نکتهها
برای موفقیت در پخت کیک تنها داشتن دستورهای خوب و دقیق کافی نیست، چرا که عوامل بسیاری در این روند تاثیر گذارند که ما گزیدهای از نکات لازم و طلایی را با شما درمیان می گذاریم.
1. پیمانه استفاده شده برای اندازه گیری مواد همان لیوان فرانسوی دسته دار می باشد.
2. مواد اولیه را آماده کنید و روی میز کار بگذارید تا مواد به دمای محیط برسند.
3. در زمان مخلوط کردن مواد نباید آرد را زیاد با همزن به هم بزنیم زیرا باعث میشود پف کیک بخوابد، لذا تنها به مخلوط شدن مواد با یکدیگر اکتفا میکنیم.
4. پس از ریختن مواد در قالب میبایست چند بار کف قالب را زمین بزنید تا هوای اضافی مابین مواد خارج شود.
5. فر باید از قبل حدود 15 دقیقه گرم شده باشد و از هنگام قرار دادن قالب در فر تا 20 دقیقه نباید در فر باز شود زیرا پف کیک می خوابد و همیشه باید قالب در طبقه وسط فر قرار گیرد.
6. اگر از فر مبله برای پخت کیک استفاده میکنید، همان طور که گفته شد فر را از قبل گرم کنید و در دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و چنانچه از فر تو کار (برقی/ گازی) استفاده می کنید، دما را در 160 درجه سانتی گراد با حرارت از پایین و با کانوکشن تنظیم کنید. لازم بذکر است که فر تو کار نیز باید همانند فر مبله از قبل گرم شده باشد.
7. روغن جدا کننده برای چرب کردن قالب: میزان مساوی از آرد و روغن جامد را باهم ترکیب می کنیم (بطور مثال 10 گرم آرد + 10 گرم روغن جامد) و به کف و دیواره های قالب با برس میزنیم، اگر از مخلوط آرد و روغن اضافه ماند، میتوانید آن را در یخچال نگه دارید و برای کیکهای بعدی تان استفاده کنید. این روش برای قالبهای میان تهی بسیار مفید است.
یا اینکه میتوانید قالب را چرب کنید سپس آرد پاشی کنید و بعد از ریختن اضافات آرد به خارج از قالب، مواد کیک را داخل قالب بریزید. درصورتی که تمایلی به دو روش بالا ندارید میتوانید قالب را چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی بیندازید و سپس مواد کیک را داخل قالب بریزید.
8. به دلیل تنوع بالای قالب ها چه از نظر نوع و چه از نظر سایز شما میتوانید بسته به سلیقهتان از هر قالبی استفاده کنید. بطور کلی نسبت مواد کیک و قالب از 3/1 تا 3/2 حجم قالب میتواند متغیر باشد (از 3/1 کمتر و از 3/2 بیشتر نباشد) چرا که اگر میزان مواد از 3/1 حجم قالب کمتر باشد موجب سوختن و خشکی کیک و اگر از 3/2 بیشتر باشد موجب سر ریز شدن مواد به بیرون از قالب میشود. و اما پیشنهاد حس تازگی برای کیک های 3 تخم مرغی قالب 15 با ارتفاع 10 و یا اگر مایلید کیک کم ارتفاع تری داشته باشید استفاده از قالب 20 می باشد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها