slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
اتریش-آلمان

این دستور را درست کردی؟


شنیتسل گوشت

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه شنیتسل گوشت

برای 2 نفر

مواد اولیه شنیتسل گوشت

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آب (یا شیر گاو)

4 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

2 عدد کوچک

فیله گوساله (ورقه‌ای)

8 عدد کوچک

کره

100 گرم

آرد سوخاری (یا گرد نان)

به میزان لازم

نمک

1 قاشق مرباخوری

آرد سفید

به میزان لازم

طرز تهیه شنیتسل گوشت

مرحله1

ابتدا اسکالوپ‌ها را آماده کنید(طریقه آماده‌کردن اسکالوپ در نکات آمده است.تخم‌مرغ را در کاسه‌ای با آب یا شیر، نمک و فلفل مخلوط کنید.

مرحله2

در این مرحله اسکالوپ را در آرد سفید بزنید، زمان خروج آن را بتکانید و بعد داخل مخلوط تخم‌مرغی بیندازید، سپس دو طرف آن آرد سوخاری بپاشید و دوباره در تخم مرغ بزنید و باز هم آرد سوخاری بپاشید.در ‌‌‌‌نهایت داخل تابه کره بیندازید و گوشت را در آن سرخ کنید.

نکته‌ها

نکات
"

طریقه برش اسکالوپ:

اسکالوپ کردن به این صورت است که شما باید گوشت را به صورت نازک، نه در حدی که باعث خشک‌شدن گوشت در هنگام طبخ شود، برش دهید. البته ممکن است در هنگام برش، با این مسئله مواجه شوید که دور برش بسیار نازک و وسط آن ضخیم است؛ برای حل این مشکل می‌توانید گوشت را با بیفتک‌کوب یا گوشت‌کوب بکوبید تا بافت آن یکدست شود؛ به این صورت که روی گوشت را نایلون یا سلفون بکشید و بعد از بیفتک‌کوب یا گوشت‌کوب استفاده کنید. باید طوری بکوبید که هنگام ضربه‌زدن، همزمان دست به طرف بیرون کشیده شود. دقت کنید ضربه نه باید زیاد محکم باشد که بافت گوشت پاره شود و نه زیاد آهسته که گوشت نازک نشود. در ضمن، ضخامت گوشت باید در همه جا یکسان باشد و با کشیدن دست و ضربه‌زدن، گوشت پهن شود. دقت کنید که اگراولین بار است که این کار را انجام می‌دهید حتما از نایلون یا سلفون (البته نایلون به خاطر ضخامتش بسیارمناسب‌تر است) استفاده کنید تا به بافت گوشت آسیب نرسانید..

طریقه برش اسکالوپ گوشت گوساله:

بهتر است از فیله گوساله استفاده کنید که بسیار نرم و مطلوب است.البته از راسته گوساله هم می‌توان استفاده کرد؛ در این صورت بهتر است بعد از برش، کمی روغن زیتون و فلفل سیاه روی گوشت بریزید و به مدت ۲ روز در ظرف در بسته و داخل یخچال نگه‌داری کنید تا گوشت بیات شده و اسکالوپِ نرمی داشته باشید. بعد از گدشت این مد، تروی فیله را خوب پاک کرده، سپس در خلاف جهت رشته‌های (فیبرهای) گوشت و به قطر یک سانت برش بزنید و برای کوبیدن آماده کنید. بعد از برشِ گوشت بهتر است آن را (به روش بالا) کوبیده و به قطر نیم سانت برسانید.

" "
  1. میزان کره، نمک، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
"

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها