این دستور را درست کردی؟
آش بلغور قم
مواد اولیه آش بلغور قم
برای 2 نفرمواد اولیه آش بلغور قم
10 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
نصف پیمانه
به میزان لازم
سهچهارم پیمانه
2 قاشق غذاخوری
یکچهارم پیمانه
نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه آش بلغور قم
آماده سازی
مرحله 1
-
لوبیا قرمز و لوبیا چیتی را پاک کنید و بشویید.
-
مغز گردو را رنده یا آسیاب کنید.
-
قلم گوسفند را تمیز بشویید.
مراحل پخت
مرحله 1
قلم را جداگانه بار بگذارید. در این فاصله بلغور، لوبیا قرمز و لوبیا چیتی را هم در ظروف جداگانه بپزید، بعد همه را با آب قلم ترکیب کنید و اجازه دهید لعاب بیندازد.
- البته میتوانید بلغور، لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و قلم گوسفند را با هم روی حرارت ملایم بپزید.
- همچنین میتوانید بلغور گندم و قلم را با هم بپزید. لوبیا چیتی و لوبیا قرمز را هم در ظرفی دیگر بپزید و وقتی که پختند آنها را به قابلمه بلغور و قلم اضافه کنید. (همه چیز به سلیقه شما بستگی دارد.)
- هنگامی که بلغور لعاب داد، مرتب آن را هم بزنید تا ته نگیرد و جا بیفتد.
مرحله 2
پس از جا افتادن آش، مغز گردو را اضافه کنید.
مرحله 3
در پایان، مقدار کمی روغن در یک تابه بریزید و سر پیازچه خشک شده را کمی در روغن تفت دهید. نمک و در صورت تمایل کمی هم فلفل به آن اضافه کنید، هم بزنید و داخل آش بریزید.
- پس از اینکه گردو و پیاز با باقی مواد جوشیدند، آش آماده سرو است.
نوش جان!
نکتهها
-
بهتر است قلم گوسفند را جداگانه بپزید و چربی روی آن را بردارید؛ زیرا این آش با آب قلم بدون چربی طبخ میشود. برای یادگیری این کار به روش پخت قلم گوسفند مراجعه کنید.
-
لوبیاها را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت قبل از پخت، در یک کاسه پر از آب بخیسانید. در این مدت چند بار آب حبوبات را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود و به زمان کمتری برای پخت نیاز داشته باشند.
-
اگر سر پیازچه خشک شده نداشتید از 2 قاشق غذاخوری پیازچه خشک استفاده کنید. (این میزان برای 2 نفر است.)
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها