این دستور را درست کردی؟
آش بلغور خراسان رضوی
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه آش بلغور خراسان رضوی
برای 2 نفرمواد اولیه آش بلغور خراسان رضوی
آب قلم
1 پیمانه
بلغور گندم
سهچهارم پیمانه
روغن مایع
به میزان لازم
پیاز
1 عدد متوسط
زردچوبه
نصف قاشق چایخوری
ماش
یکچهارم پیمانه
لوبیا چیتی (لوبیا چیتی به همراه نخود یک چهارم پیمانه)
یکچهارم پیمانه
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
آب
به میزان لازم
نخود (نخود به همراه لوبیا چیتی یک چهارم پیمانه)
یکچهارم پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه آش بلغور خراسان رضوی
آماده سازی
مرحله 1
- نخود، لوبیا و ماش را پاک کرده و بشویید.
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
بلغور، نخود، لوبیا چیتی و ماش را جداگانه بپزید و آبکش کنید.
مرحله 2
در تابهای پیاز را سرخ کنید و زردچوبه بزنید.
نکتهها
بهتر است ماش، نخود و لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت، جداگانه در کاسههای پر از آب بخیسانید. پیشنهاد میشود در این مدت، چند بار آب آنها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود. خیساندن حبوبات به سریعتر پختنشان کمک میکند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها