این دستور را درست کردی؟
آش بلغور شیر
مواد اولیه آش بلغور شیر
برای 2 نفرمواد اولیه آش بلغور شیر
75 گرم
به میزان لازم
1 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
به میزان لازم
نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه آش بلغور شیر
آماده سازی
مرحله 1
- عدس را پاک کنید و بشویید.
- پیاز، شلغم (در زمستان) و سیبزمینی را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
- بال یا گردن مرغ را بشویید.
مراحل پخت اول
مرحله 1
عدس را در مقداری آب بپزید و آبکش کنید.
مرحله 2
در قابلمهای روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید. مرغ را اضافه کنید و کمی تفت دهید، بعد آب بریزید و بگذارید مرغ بپزد.
مرحله 3
پس از پختنِ مرغ، عدس پخته، بلغور شیر، سیبزمینی، شلغم (در زمستان)، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و بگذارید آش بپزد و جا بیفتد.
- قبل از سرو نمک و فلفل را اندازه کنید.
- در صورت تمایل پیازداغ درست کنید و آش را با آن تزیین کنید. (به طرز تهیه پیاز داغ تزیینی مراجعه کنید.)
مراحل پخت دوم
مرحله 1
در قابلمهای روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید. مرغ را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس آب بریزید و بگذارید مرغ بپزد.
مرحله 2
حالا عدس را اضافه کنید تا نیمپز شود.
مرحله 3
پس از نیمپز شدنِ عدس، بلغور شیر، سیبزمینی، شلغم (در زمستان)، نمک و فلفل را داخل آش بریزید و بگذارید بپزند.
- قبل از سرو نمک و فلفل را اندازه کنید.
نوش جان!
نکتهها
عدس نیازی به خیساندن ندارد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها