slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
70 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
چهار محال و بختیاری

این دستور را درست کردی؟


آش کدو چهارمحال و بختیاری

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش کدو چهارمحال و بختیاری

برای 2 نفر

مواد اولیه آش کدو چهارمحال بختیاری

لپه

یک‌چهارم پیمانه

برنج

یک‌چهارم پیمانه

آب

به میزان لازم

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

کدو حلوایی

150 گرم

روغن مایع

به میزان لازم

نمک

1 قاشق مرباخوری

نعنا خشک

1 قاشق غذاخوری

عدس

یک‌چهارم پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه آش کدو چهارمحال و بختیاری

آماده سازی

مرحله 1

  1. برنج، لپه و عدس را جداگانه پاک کنید و بشویید.
  2. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
  3. کدوحلوایی را بشویید، پوست بگیرید و نگینی متوسط خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا لپه، عدس و برنج را جداگانه بپزید.

مرحله 2

کدوحلوایی را هم در ظرف دیگری بپزید.

مرحله 3

در تابه‌ای پیاز را سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید.

مرحله 4

وقتی برنج خوب پخت و وا رفت، عدس پخته، لپه پخته، پیاز داغ، کدو حلوایی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و بگذارید غذا جا بیفتد.

مرحله 5

نعناع داغ تهیه کنید. (به طرز تهیه نعناداغ مراجعه کنید.)

مرحله 6

آش که جا افتاد آن را با مقداری نعناداغ تزیین کنید.

  • قبل از سرو، نمک و فلفل غذا را اندازه کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. اگر برنج نیم‌دانه (خرده برنج یا برنج آشی) نداشتید، می‌توانید از برنج دانه کامل استفاده کنید؛ فقط آن را حداقل 3 ساعت بخیسانید تا در حین پخت خوب وا برود.
  2. اگر لپه شما از نوع ریز و دیرپز است، آن را حداقل 1 تا 2 ساعت بخیسانید. برای این کار لپه را در یک کاسه ریخته و تا سطح رویش آب بریزید.
  3. عدس نیازی به خیساندن ندارد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها