برانیپلو
این دستور را درست کردی؟
آش کدو حلوایی
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه آش کدو حلوایی
برای 2 نفرکره
20 گرم
کدو حلوایی
200 گرم
شکر
2 قاشق غذاخوری
آب
به میزان لازم
برنج (نیمدانه-درصورت تمایل)
نصف پیمانه
دارچین (پودر)
1 قاشق چایخوری
شیرگاو
نصف پیمانه
طرز تهیه آش کدو حلوایی
آماده سازی
مرحله 1
- کدوحلوایی را بشویید و بهصورت تکههای مکعبی بزرگ ببرید.
- میتوانید پوست کدو را بگیرید و آن را به تکههای کوچکتر تقسیم کنید.
- برنج را پاک کنید و بشویید.
مراحل پخت
مرحله 1
کدوحلوایی را در مقدار کمی آب بپزید.
- برای لعابدادن به آش میتوانید، برنج را در قابلمه دیگری بپزید تا کاملاً له شود، بعد کدوحلوایی را له کنید و به آن اضافه کنید.
مرحله 2
پس از پختِ کدو، اگر پوستش را نگرفته بودید، آن را جدا کنید و کدوحلوایی را بکوبید و به قابلمه برگردانید.
مرحله 3
شیر را در ظرف دیگری گرم کنید.
مرحله 4
شیر گرم را به کدوحلوایی له شده اضافه کنید.
- اگر از برنج استفاده میکنید، شیر گرم و کدو حلوایی له شده را به آن اضافه کنید و بسته به ذائقهتان در غذا شکر بریزید.
مرحله 5
در آخر کره را به آش اضافه کنید و بعد از آبشدنِ کره، شعله را خاموش کنید.
- میتوانید غذا را با پودر دارچین تزیین کنید.
نوش جان!
نکتهها
نکات
- پینشهاد میشود به ازای هر نفر یک قاشق غذاخوری شکر استفاده کنید.
- بهتر است از برنج نیمدانه (خرده برنج یا برنج آشی) استفاده
کنید، اما اگر نداشتید، میتوانید از برنج دانه کامل استفاده کنید؛ فقط آن را
حداقل 3 ساعت بخیسانید تا در حین پخت خوب وا برود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها