slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
90 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
همدان

این دستور را درست کردی؟


آش کدو همدان

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش کدو همدان

برای 2 نفر

مواد اولیه آش کدو همدان

کدو حلوایی

500 گرم

برنج

یک‌سوم پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

عدس

یک‌سوم پیمانه

کره

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق مرباخوری

آبلیمو (1 تا 2 قاشق)

1 قاشق غذاخوری

شکر

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

به میزان لازم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

کره

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه آش کدو همدان

آماده سازی

مرحله 1

  1. برنج و عدس را پاک کنید و بشویید.
  2. کدوحلوایی را بشویید، پوست بگیرید و مکعبی خرد کند.
  3. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

کدو، عدس و برنج را جداگانه در آب بپزید.

  • در برنج کمی کره بریزید.

مرحله 2

پیاز را سرخ کنید و زردچوبه بزنید.

مرحله 3

وقتی برنج لعاب داد، پیاز داغ، عدس پخته و کدو پخته را اضافه کنید.

  • می‌توانید به‌جای جداگانه پختنِ کدو، آن را در همین مرحله به آش اضافه کنید.
  • کدو در مدت زمان کمی می‌پزد.

مرحله 4

آبلیمو، نمک، فلفل و شکر را در آش بریزید تا مزه‌دار شود و جا بیفتد.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. به‌جای برنج دانه کامل می‌توانید به همان میزان از برنج نیم‌دانه (خرده برنج یا برنج آشی) استفاده کنید.
  2. اگر آش در هر مرحله سفت شد، آبجوش اضافه کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها