این دستور را درست کردی؟
خورش کدوقرمز
مواد اولیه خورش کدوقرمز
برای 2 نفرمواد اولیه خورش کدو قرمز
200 گرم
400 گرم
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 پیمانه
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
1 عدد متوسط
نصف پیمانه
1 قاشق چایخوری
5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش کدوقرمز
آماده سازی
مرحله 1
-
گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را به صورت قیمهای خرد کنید.
-
تمر هندی را با مقداری آب حل کرده و هستهاش را جدا کنید، (میتوانید برای لعاب بیشتر غذا به آن آرد اضافه کنید) سپس زیر یک صافی ظرفی بگذارید و تمر را از صافی رد کنید.
-
گوجه، کدو، پیاز و سیر را شسته، پوست بگیرید و به شکلهای زیر آماده کنید.
-
پیاز را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
-
سیر را با پرس سیر له کرده یا رنده کنید.
-
کدو را مربعی خرد کنید.
-
گوجه را رنده کنید. (درصورتی که از روش دوم پخت استفاده میکنید.)
-
روش اول پخت
مرحله 1
در یک قابلمه روغن بریزید و پیازها را سرخ کنید، بعد گوشت را هم بیفزایید و تفت دهید.
مرحله 2
حالا به غذا، فلفل و زردچوبه بزنید و مجدد کمی تفت دهید؛ سپس به گوشت آب اضافه کنید تا کاملاً بپزد.
مرحله 3
در تابهای روغن بریزید و سیر را تفت دهید و آن را به همراه لپه، در اواسط زمان پخت گوشت، به غذا اضافه کنید. (میتوانید در حین تفت دادنِ سیر، لپه و رب گوجه را هم به آن اضافه کنید و تفت دهید، بعد همه مواد را در غذا بریزید.)
-
در صورت تمایل میتوانید لپه را جداگانه بپزید و بعد از پخت گوشت به آن اضافه کنید.
مرحله 4
وقتی گوشت پخت، کدوها را در تابهای تفت داده و بههمراه عصاره تمر هندی، نمک و رب گوجه (اگر در مرحله قبل اضافه نشده بود) به غذا اضافه کنید؛ سپس اجازه دهید غذا جا بیفتد.
-
در صورت تمایل به استفاده از شکر، آن را در همین مرحله به غذا اضافه کنید.
روش دوم پخت
مرحله 1
در یک قابلمه روغن ریخته و پیاز را در آن سرخ کنید.
مرحله 2
گوشت را به همراه فلفل، زردچوبه و سیر اضافه کنید و اجازه دهید تفت بخورد و آبش کشیده شود.
مرحله 3
وقتی آب گوشت کاملاً گرفته شد، گوجه را اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله 4
در این مرحله لپه را بههمراه مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد.
مرحله 5
پس از پخته شدنِ گوشت، کدوها را بههمراه عصاره تمر هندی و رب گوجه به غذا اضافه کنید. (اگر رب گوجه شما غلیظ است و زیاد رنگ میدهد، میتوانید میزانش را نصف کنید.)
-
در صورت تمایل به استفاده از شکر، آن را در همین مرحله به غذا اضافه کنید.
مرحله 6
پس از پخت کدو، به غذا نمک بزنید و اجازه دهید خورش به مدت 10 دقیقه جا بیفتد.
نوش جان!
نکتهها
-
اگر لپه شما از نوع ریز و دیرپز است، آن را حداقل 1 تا 2 ساعت بخیسانید. برای این کار لپه را در یک کاسه ریخته و تا سطح رویش آب بریزید.
-
میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
-
مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوسفند) به یک ساعت و نیم کاهش مییابد.
-
در صورتی که به هر دلیلی در یکی از مراحل پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) از آب جوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها