این دستور را درست کردی؟
آش کلمبرگ
مواد اولیه آش کلمبرگ
برای 2 نفرمواد اولیه آش کلم برگ
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
به میزان لازم
100 گرم
یکچهارم پیمانه
به میزان لازم
به میزان لازم
1 عدد بزرگ
نصف قاشق چایخوری
100 گرم
یکسوم پیمانه
نصف قاشق چایخوری
3 عدد متوسط
به میزان لازم
یکسوم پیمانه
1 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
طرز تهیه آش کلمبرگ
آماده سازی
مرحله 1
- نخود، لوبیا چیتی، برنج و عدس را جداگانه پاک کنید و بشویید.
- سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
- هویج، پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید.
- پیاز و هویج را نگینی خرد کنید.
- سیر را رنده کنید.
- کلم برگ را بشویید و به صورت سالادی یا ریز خرد کنید.
روش پخت اول
مرحله 1
برنج، بلغور، عدس، نخود و لوبیا را در قابلمههای جداگانه بپزید.
مرحله 2
پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود، سپس به آن زردچوبه بزنید و کمی که تفت خورد، کنار بگذارید.
مرحله 3
مرحله 4
وقتی بلغور خوب پخت و لعاب داد؛ برنج، عدس، نخود و لوبیای پخته، کلم برگ، هویج، سیرداغ، پیازداغ، سبزیجات، نمک و فلفل را به بلغور پخته اضافه کنید و در صورت نیاز کمی آب هم بریزید و منتظر بمانید، سبزیجات، کلم و هویج بپزند و آش جا بیفتد.
مرحله 5
مرحله 6
در پایان آش را با نعناداغ و کشک تزیین کرده و میل کنید.
روش پخت دوم
مرحله 1
نخود و لوبیا را بار بگذارید تا بپزند.
مرحله 2
پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود، سپس به آن زردچوبه بزنید و کمی که تفت خورد کنار بگذارید.
مرحله 3
مرحله 4
برنج، بلغور و عدس را باهم بپزید و صبر کنید تا لعاب بیندازند، سپس نخود و لوبیای پخته، سیرداغ، پیازداغ، سبزیجات، کلم برگ و هویج را به برنج، بلغور و عدس پخته اضافه کنید.
مرحله 5
پس از پختن سبزیجات، کلم و هویج، به غذا کمی نمک و فلفل بزنید و منتظر بمانید تا آش جا بیفتد.
مرحله 6
مرحله 7
در پایان آش را با نعناع داغ و کشک تزئین کرده و میل کنید.
نوش جان!
نکتهها
- در این آش میزان تره و ترخون باید خیلی کمتر از سایر سبزیها باشد.
- بهجای برنج دانه کامل میتوانید به همان میزان از برنج نیمدانه (خرده برنج یا برنج آشی) هم استفاده کنید.
- بهتر است نخود و انواع لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت قبل از پخت، بهصورت جداگانه در کاسه پر از آب (تا سطح روی حبوبات) بخیسانید. در این مدت چندبار آب آنها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود. این کار به زودتر پختن حبوبات کمک میکند.
- عدس نیازی به خیساندن ندارد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها