لازانیا قارچ و گوشت
این دستور را درست کردی؟
کاپوناتا
5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه کاپوناتا
برای 2 نفرمواد اولیه کاپوناتا
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
سیر (حبه)
1 عدد متوسط
فلفل دلمه ای
1 عدد متوسط
بادمجان
3 عدد متوسط
گوجه فرنگی
1 عدد متوسط
ریحان (تازه و خرد شده)
2 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
روغن مایع
نصف پیمانه
مرزه
1 قاشق مرباخوری
آویشن
به میزان لازم
طرز تهیه کاپوناتا
مرحله 1
ابتدا بادمجانها را حلقه کنید، نمک بپاشید تا تلخیش گرفته شود، سپس آنها را بشویید و خشک کنید.
مرحله 2
در ماهی تابه روغن ریخته و بادمجان ها را سرخ کنید و آنها را کنار بگذارید، مجدد در ماهیتابه کمی روغن بریزید و فلفل دلمه ای ها را تفت دهید، پس از آن سیر رنده شده، گوجه و ریحان خرد شده را به همراه نمک، فلفل و مرزه اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه کمی کشیده شود.
مرحله 3
حالا بادمجانهای سرخ کرده را بیفزایید و پس از چندبار زیر و رو کردن شعله گاز را خاموش کرده، غذا را در ظرف سرو بکشید و با آویشن تزیین کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها