slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
هندوستان-ایران

این دستور را درست کردی؟


چای کاراملی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه چای کاراملی

برای 2 نفر

مواد اولیه چای کاراملی

شکر

4 قاشق غذاخوری

بادیان

1 عدد متوسط

آب

نصف پیمانه

هل (دانه)

2 عدد متوسط

دارچین (چوب )

1 عدد متوسط

شیرگاو

یک و نیم پیمانه

چای سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه چای کاراملی

مرحله 1

قابلمه را روی حرارت بگذارید و شکر را در آن بریزید تا کاراملی شود. مراقب باشید شکر زیاد تیره نشود.

مرحله 2

روی شکر آب بریزید و صبر کنید حل شود. بعد از حل شدن شکر، چوب دارچین، بادیان و هل را اضافه کنید و بگذارید کمی روی حرارت بمانند. (دقت کنید که حرارت ملایم باشد.)

مرحله 3

در آخر شیر و چای را اضافه کنید تا مواد کمی با آن‌ها بجوشند. بعد حرارت را خاموش کرده، چای را صاف کنید و در فنجان بریزید.

نکته‌ها

  1. می‌توانید به ازای هر 2 عدد دانه هل برای دو نفر از یک قاشق چای‌خوری پودر هل استفاده کنید.
  2. می‌توانید میزان شکر را بر اساس ذائقه خود کم یا زیاد کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها