این دستور را درست کردی؟
قارچ کاراملی
مواد اولیه قارچ کاراملی
برای 2 نفرمواد اولیه قارچ کاراملی
3 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
300 گرم
4 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
2 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه قارچ کاراملی
مرحله 1
قارچها را شسته و خشک کنید. سس سویا، سرکه بالزامیک، فلفل و عسل را با هم مخلوط کرده، قارچها را در آن بریزید و زیر و رو کنید، اجازه دهید 2 دقیقه بماند. حالا داخل ماهیتابه کمی روغن زیتون را با 2 حبه سیر رنده شده بریزید، قبل از اینکه رنگ سیر تغییر کند، قارچها را با همان سس داخلش، به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله 2
دقت کنید که حرارت کم نباشد، زیرا قارچ آب میاندازد، همچنین با حرارت بالا قارچ ها خوب نرم میشوند و سس غلظت میگیرد. حالا پودر نشاسته را با آب سرد مخلوط کرده، هم بزنید و در انتها روی قارچ ها بریزید، تا سس قارچ غلظت بگیرد. برای تزیین میتوانید روی آن سبزیجات خرد شده بریزید. نوش جان
نکتهها
- این قارچ کاراملی با سس مخصوصش برای استیک و خوراکهای گوشتی و مرغ مناسب است.
- پیشنهاد ما جهت خرید قارچ، قارچ دکمه ای یا همان ریز میباشد.
- عسل یا شهد همراه با سویا سس، رنگ قشنگی به غذای شما میدهد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها