slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پاستا هویج و کرفس

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پاستا هویج و کرفس

برای 2 نفر

برای پاستا

نمک

1 قاشق غذاخوری

پاستا

250 گرم

آب

به میزان لازم

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

برای مایه پاستا

عصاره مرغ

1 عدد متوسط

سیر ( حبه)

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

هویج

3 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

خامه

نصف پیمانه

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

کرفس (ساقه)

4 عدد متوسط

طرز تهیه پاستا هویج و کرفس

مرحله 1

کرفس و هویج را خوب بشویید و خرد کنید، بعد آن ها را آبپز کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و آن را در یک ماهیتابه همراه با روغن یا کره تفت دهید تا بلوری شوند. سیر را را هم ریز رنده کرده و به پیاز اضافه کنید و با هم تفت دهید. کرفس و هویج آبپز را به سیر و پیاز بیفزایید، سپس آرد را اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله 2

آب مرغ را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید؛ اگر از عصاره مرغ استفاده می‌کنید اول آن را در یک و نیم پیمانه آب جوش حل کنید و بعد به مخلوط کرفس و هویج بیفزایید. (در زمان استفاده از عصاره مرغ، مراقب میزان نمکی که به غذا میزنید، باشید؛ چون عصاره مرغ خودش نمک دارد.) مواد را روی حرارت ملایم به آرامی هم بزنید تا سس غلیظ شود، سپس خامه را اضافه کنید، هم بزنید. پیش از آن که خامه به جوش آید، حرارت را خاموش کنید.

مرحله 3

در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. به آب در حال جوشیدن نمک و کمی روغن اضافه کنید. برای جوشاندن پاستا به 1 قاشق غذاخوری نمک نیاز دارید، روغن به میزان 2 قاشق غذاخوری از به هم چسبیدن پاستا ها جلوگیری می‌کند. حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد.

مرحله 4

پاستای پخته را آبکش کنید. شوید تازه را برای تزیین ریز و ساطوری خرد کنید. پاستای آبکش شده را با سس مخلوط کنید و در ظرف سرو بکشید، بعد آن را با شوید تزیین کنید. در صورت تمایل می‌توانید شوید را همراه با هویج و کرفس، داخل سس پاستا بریزید. دقت کنید در این غذا چون پاستا دم داده نمی‌شود، میتوانید با توجه به سلیقه خودتان مدت زمان پخت پاستا را بیشتر از 10 دقیقه در نظر بگیرید تا نرم تر شود، ولی حواستان باشد که پاستا له نشود.

نکته‌ها

نکات

به جای ترکیب عصاره مرغ و آبجوش میتوانید از آب مرغ استفاده کنید(هر یک و نیم پیمانه آب مرغ = یک عدد عصاره مرغ + یک و نیم پیمانه آب جوش).

  • این میزان برای ۲ نفر است.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها