slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
زمان انتظار
30 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
آسیای مرکزی

این دستور را درست کردی؟


توپک هویج

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه توپک هویج

برای 2 نفر

هویج

4 عدد متوسط

پودر نارگیل (برای غلتاندن)

به میزان لازم

کره

2 قاشق غذاخوری

بیسکویت ساده (بسته‌‌ای)

1 عدد متوسط

گردو (یا فندق-خردشده)

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه توپک هویج

مرحله 1

ابتدا هویج‌ها را شسته و خرد کنید سپس در  کمی آب یا بصورت بخارپز بپزید. پس از پختن اجازه دهید خنک شوند و با رنده ریز  یا با گوشت کوب برقی و یا مخلوط کن میکس کنید تا پوره شوند.

مرحله 2

در مرحله بعد، بقیه مواد را اضافه و مخلوط کنید.

مرحله 3

مواد را با دست بصورت توپک‌ های کوچک در بیاورید، سپس در پودر نارگیل بغلتانید، در ظرف مورد نظرتان بچینید، حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید و پس از آن نوش جان کنید.

اگر مایل بودید که دسرتان کمی شیرین تر باشد می‌توانید قبل از اینکه توپک ‌ها را در نارگیل بغلتانید کمی شیرعسل اضافه کنید. می‌توان توپک ها را با ترافل یا شکلات های رنگی کوچک تزیین کرد تا برای بچه ها جذاب تر باشد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها