slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


املت هویج

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه املت هویج

برای 2 نفر

هویج

2 عدد متوسط

دارچین (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

شیرگاو

4 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

4 عدد متوسط

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

آرد سفید

یک و نیم قاشق غذاخوری

زعفران (دم‌کرده)

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

شکر

2 قاشق غذاخوری

هل (پودر )

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

خلال بادام

2 قاشق غذاخوری

آب

سه‌چهارم پیمانه

طرز تهیه املت هویج

آماده سازی

  1. در یک کاسه تخم مرغ ها را به همراه نمک، فلفل، شیر و آرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
  2. هویج ها را بشویید و رنده کنید.
  3. آناناس را ریز خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا در یک قابلمه مناسب هویج ها را به همراه مقداری آب، زعفران، شکر و هل بپزید تا مانند مارمالاد شود و آبی نداشته باشد.

مرحله 2

در یک تابه مقداری کره یا روغن بریزید تا داغ شود. مواد تخم مرغی را کف تابه بریزید، کمی که بسته شد، مواد آماده شده در مرحله اول را روی تخم مرغ پخش کنید و خلال بادام و دارچین را روی آن ها بپاشید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها