slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
آذربایجان شرقی

این دستور را درست کردی؟


خورش هویج با مرغ

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خورش هویج با مرغ

برای 2 نفر

مواد اولیه خورش هویج با مرغ

گوشت سینه مرغ

200 گرم

زعفران (زعفران دم کرده غلیظ)

4 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

آلو (آلو خورشی)

6 عدد متوسط

آب نارنج (در صورت تمایل)

یک‌چهارم پیمانه

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

هویج

200 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

100 گرم

روغن مایع

به میزان لازم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه خورش هویج با مرغ

آماده سازی

مرحله 1

  1. پیاز، هویج و مرغ را خوب بشویید؛
  2. پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید؛
  3. مرغ را مکعبی خرد کنید؛
  4. هویج را خلالی خرد کنید؛
  5. آلو را در یک کاسه آب بریزید تا حدود 10 دقیقه خیس بخورد، بعد آبش را دور بریزید.

مراحل پخت

مرحله 1

در یک ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید، بعد هویج‌ها را در آن تفت دهید تا نرم شوند. در ادامه به هویج‌ها رب گوجه اضافه کنید و تفت دهید تا خامی‌اش گرفته شود، بعد حرارت را خاموش کنید.

مرحله 2

در یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید، سپس پیازها را در آن تفت دهید تا بلوری شوند. پس از آن تکه‌های مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهند.

مرحله 3

حالا به مرغ، زردچوبه، نمک و فلفل بزنید، کمی تفت دهید بعد هویج سرخ شده با رب گوجه، آلوی خیس خورده، زعفران و آب را در مرغ بریزید و درِ قابلمه را بگذارید تا غذا بپزد.

  • در صورت تمایل در انتهای پخت می‌توانید مقداری آب نارنج هم در غذا بریزید.

نکته‌ها

  1. هویج را رنده نکنید.
  2. هویج را آبپز نکنید، باید سرخ شود چون آبپز شده آن باعث شیرین شدن غذا می‌شود.
  3. در صورت تمایل می‌توانید همراه با آبغوره 1 قاشق غذاخوری شکر بریزید. (این میزان برای 2 نفر است.)
  4. میزان آب نارنج یا آبغوره می‌تواند بسته به ذائقه شما تغییر کند.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها