این دستور را درست کردی؟
خورش هویج با گوشت
5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرزعفران (دمکرده-غلیظ)
4 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
گوشت گوسفند
200 گرم
آلو
10 عدد متوسط
آب
به میزان لازم
هویج
3 عدد بزرگ
روغن مایع
یکچهارم پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری
پیاز
1 عدد متوسط
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه خورش هویج با گوشت
آمادهسازی
هویج، پیاز و گوشت را خوب بشویید؛پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید؛هویج را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید؛گوشت را هم مکعبی (خورشتی) خرد کنید. آلوها را هم در یک کاسه آب بریزید تا حدود 10 دقیقه خیس بخورند و نرم شوند، بعد آبشان را دور بریزید.
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید، سپس پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شوند. بعد گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
مرحله 2
حالا به گوشت، زردچوبه و فلفل بزنید و کمی تفت دهید، بعد در غذا آب بریزید و درِ قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم خوب بپزد.
مرحله 3
در این فاصله در ماهیتابهای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید، سپس هویج را در آن تفت دهید تا کمی نرم شود. بعد رب گوجه را اضافه کنید و با هویج تفت دهید تا رنگ رب باز شده و بوی خامیاش گرفته شود.
مرحله 4
وقتی گوشت کاملاَ پخت، محتویات تابه را بههمراه آلوی خیسخورده، زعفران و نمک در غذا بریزید و اجازه دهید چند دقیقهای بپزند تا مزهها به خورد هم بروند و آب خورش غلیظ شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها