زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
آذربایجان شرقی

این دستور را درست کردی؟


خورش هویج با گوشت

5

افزودن به علاقه‌مندی‌ها

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

زعفران (دم‌کرده-غلیظ)

4 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت گوسفند

200 گرم

آلو

10 عدد متوسط

آب

به میزان لازم

هویج

3 عدد بزرگ

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه خورش هویج با گوشت

آماده‌سازی

هویج، پیاز و گوشت را خوب بشویید؛پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید؛هویج را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید؛گوشت را هم مکعبی (خورشتی) خرد کنید. آلوها را هم در یک کاسه آب بریزید تا حدود 10 دقیقه خیس بخورند و نرم شوند، بعد آبشان را دور بریزید.

مراحل پخت

مرحله 1

در قابلمه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید، سپس پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شوند. بعد گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

مرحله 2

حالا به گوشت، زردچوبه و فلفل بزنید و کمی تفت دهید، بعد در غذا آب بریزید و درِ قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم خوب بپزد.

مرحله 3

در این فاصله در ماهیتابه‌ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید، سپس هویج‌ را در آن تفت دهید تا کمی نرم شود. بعد رب گوجه را اضافه کنید و با هویج تفت دهید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی‌اش گرفته شود.

مرحله 4

وقتی گوشت کاملاَ پخت، محتویات تابه را به‌همراه آلوی خیس‌خورده، زعفران و نمک در غذا بریزید و اجازه دهید چند دقیقه‌ای بپزند تا مزه‌ها به خورد هم بروند و آب خورش غلیظ شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها