slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


املت گل کلم

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه املت گل کلم

برای 2 نفر

مواد اولیه املت گل کلم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

گل کلم

یک‌چهارم عدد بزرگ

آب

به میزان لازم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ

2 عدد متوسط

شیرگاو

2 قاشق غذاخوری

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

طرز تهیه املت گل کلم

آماده سازی

مرحله 1

گل کلم را بشویید و تکه تکه کنید.

مرحله 2

پیاز را هم بشویید و پوست بگیرید، سپس نگینی خرد کنید.

مرحله 1

در قابلمه آب بریزید و گل کلم را به همراه مقداری نمک و سرکه بپزید. وقتی گل کلم‌ها پختند آن‌ها را ساطوری کنید.

مرحله 2

در تابه روغن بریزید، پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود. در ادامه گل کلم را اضافه کنید و کمی با پیاز تفت دهید، بعد نمک و فلفل بزنید.

مرحله 3

حالا تخم‌مرغ را روی گل کلم بریزید و درب ظرف را بگذارید تا تخم‌مرغ خودش را بگیرد.

شیر گاو رو کجا استفاده میکنیم؟

راضیه شفیعی۳۰ دی ۱۳۴۸

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها