slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
آمریکا

این دستور را درست کردی؟


تست پنیر و گوجه

4.666666
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه تست پنیر و گوجه

برای 2 نفر

مواد اولیه تست پنیر و گوجه

پنیر (خامه‌ای)

3 قاشق غذاخوری

جعفری (ساطوری)

3 قاشق غذاخوری

نان تست

8 عدد متوسط

کره

30 گرم

سیر

2 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

گوجه فرنگی

3 عدد متوسط

طرز تهیه تست پنیر و گوجه

آماده سازی

مرحله 1

گوجه‌ها را بشویید و خرد کنید.

مرحله 2

پوست سیر را بگیرید و ریز خرد کرده یا رنده کنید.

مرحله 1

در یک تابه کره بریزید و گوجه را در آن تفت دهید تا زمانی‌که آب آن کشیده شود.

مرحله 2

حالا سیر، نمک، فلفل و آویشن را با گوجه مخلوط کنید و آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله 3

روی نان تست پنیر خامه‌ای بمالید و مخلوط گوجه را روی آن بریزید. می‌توانید این غذا را با مقداری جعفری تازه تزیین کنید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان پنیر، نمک و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها