این دستور را درست کردی؟
پیتزا پنیر و زعتر
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرروغنمایع
2 قاشق غذاخوری
سس محمره (یا سس کچاپ)
4 قاشق غذاخوری
زعتر
4 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا
2 پیمانه
خمیر
400 گرم
طرز تهیه پیتزا پنیر و زعتر
کف ظرف پیتزا را چرب کنید، خمیر را در آن باز کنید، سس محمره بریزید و پخش کنید. حالا پنیر پیتزا را بر روی آن بریزید و در پایان زعتر را اضافه کنید. در این مرحله پیتزا را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بگذارید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بپزد، دقت داشته باشید ممکن است دمای فرها با هم متفاوت باشد، به همین علت باید مرتبا به پیتزا سر بزنید. پس از اتمام زمان پخت، پیتزا را از فر بیرون آورده و قبل از برش زدن آن، اجازه دهید از حرارت بیفتد و نسبتا خنک شود تا در زمان برش فرم پیتزا به هم نخورد.
نکتهها
- درصورتیکه تمایل دارید خودتان خمیر پیتزا تهیه کنید و مایلید پیتزای شما خمیری ترد و نازک داشته باشد به طرزتهیه خمیر پیتزای ایتالیایی(نازک) در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید. اما اگر علاقهمندید پیتزای شما خمیری حجیم داشتهباشد به طرز تهیه خمیر پیتزای آمریکایی (ضخیم) در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید.
- درصورتیکه خمیر پیتزای آماده تهیه میکنید قطعا زمان انتظاری که به منظور حجیمشدن خمیر مدنظر بود حذف خواهد شد.
- زمان مورد نیاز برای پخت پیتزا بسته به نوع فر بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.
- میزان خمیر برای ۲ نفر در قالبی به قطر ۳۰ سانتیمتر درنظر گرفتهشده است.
- میزان مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- درصورتی که سس محمره در دسترس نیست به طرز تهیه آن در بخش دستورات مکمل مراجعه کنید؛ البته میتوانید به جای سس محمره از سس قرمز (کچاپ) استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها