این دستور را درست کردی؟
توپک پنیری
مواد اولیه توپک پنیری
برای 4 نفر20 گرم
به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
به میزان لازم
نصف قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
2 قاشق غذاخوری
35 گرم
یک و نیم پیمانه
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان لازم
طرز تهیه توپک پنیری
مرحله 1
ابتدا آرد، شیر خشک و بیکینگ پودر را یک بار الک کنید و داخل یک ظرف گود بریزید. سپس ماست، خمیر مایه،شکر و روغن را اضافه و مخلوط کنید.
مرحله 2
در مرحله بعد آب ولرم را کم کم به مواد اضافه کنید تا زمانیکه مواد جمع شود (دقت داشته باشید که چسبندگی مواد باید کم باشد). آن را به خوبی ورز دهید تا یکدست شود و روی خمیر را کاملا بپوشانید سپس در جای گرم به مدت 45 تا 60 دقیقه قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
مرحله 3
بعد از اینکه خمیر استراحت کرد به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و پنیر خامه ای یا ماسکارپونه را داخلش بگذارید و به شکل گلوله دربیاورید.
گلوله ها را داخل شیر بگذارید در حدی که خیس شوند، سپس داخل شعریه پاکستانی (رشته های ریز) خرد شده بغلتانید.
مرحله 4
در مرحله آخر گلوله ها را داخل روغن داغ انداخته و با حرارت ملایم سرخ کنید. پس از سرخ شدن روی توپک ها شیر عسل بریزید و نوش جان کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها