قیمه بوشهری
این دستور را درست کردی؟
خورش چخرتمه یا چغرتمه
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه خورش چخرتمه یا چغرتمه
برای 2 نفرتخم مرغ
2 عدد متوسط
پیاز
1 عدد بزرگ
نمک
1 قاشق چایخوری
روغن مایع
6 قاشق غذاخوری
آب
به میزان لازم
رب گوجه فرنگی
یک و نیم قاشق غذاخوری
گوشت مرغ (تکه)
2 عدد متوسط
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
آبلیمو
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش چخرتمه یا چغرتمه
آمادهسازی
- مرغ را بشویید.
- پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا نگینی خردکنید.
مراحل پخت
مرحله 1
پیاز را در روغن سرخ کنید، بعد کمی زردچوبه بزنید و تفت دهید.
مرحله 2
حالا مرغ را در پیاز تفت دهید، سپس رب گوجه به آن اضافه کنید.
مرحله 3
پس از تفت رب گوجه کمی آب داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید مرغ روی حرارت ملایم بپزد.
مرحله 4
وقتی مرغ پخت و خورش غلیظ شد، نمک، فلفل و آبلیمو را به غذا اضافه کنید. بعد تخممرغها را در کاسهای بشکنید، همبزنید و داخل خورش بریزید؛ درب قابلمه را بگذارید تا تخممرغ ببندد.
نکتهها
- میزان روغن، نمک، آبلیمو، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آبجوش استفاده کنید.
- شما میتوانید تخممرغ را سرخ کنید و بعد از پخت خورش و در زمان سرو روی آن بگذارید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها