slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز

این دستور را درست کردی؟


مرغ آلفردو با کلم بروکسل

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه مرغ آلفردو با کلم بروکسل

برای 2 نفر

مواد اولیه مرغ آلفردو با کلم بروکسل

روغن مایع

به میزان لازم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوشت سینه مرغ

300 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نشاسته ذرت

1 قاشق غذاخوری

شیرگاو

2 پیمانه

پنیر موزارِلّا (MOZZARELLA) (پنیر پیتزا)

یک‌سوم پیمانه

کلم بروکسل

250 گرم

سیر (حبه)

3 عدد متوسط

طرز تهیه مرغ آلفردو با کلم بروکسل

آماده سازی

مرحله 1

  1. مرغ را بشویید و به صورت دلخواه خرد کنید.
  2. نشاسته ذرت و نیمی از نمک و فلفل را در شیر حل کنید.
  3. سیر را هم پوست بگیرید و رنده کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید، مرغ‌ها را در آن تفت دهید و باقیمانده نمک و فلفل را به آن بزنید، بعد مرغ‌ها را از ظرف خارج کنید.

مرحله 2

حالا کلم بروکسل‌ها را در همان تابه بریزید و تا زمانی که کمی تغییر رنگ دهند، تفت دهید. 

مرحله 3

مخلوط شیر را روی کلم‌ها بریزید و هم بزنید تا به جوش آید؛ سپس مرغ‌ها را به ماهیتابه برگردانید و حرارت را کم کنید تا کمی سس غلیظ شود. در آخر پنیر را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا آب شده و با سس ترکیب شود.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. در این غذا از سینه یا ران مرغ بی استخوان استفاده کنید.
  2. در صورت تمایل می‌توانید به جای پنیر پیتزا از پنیر پارمیسان استفاده کنید.
  3. اگر کلم بروکسل در دسترس نبود می‌توانید به همان میزان از کلم بروکلی استفاده کنید. 

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها